PENZION LIBERTA - Horní Maršov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Liberta se nachází 4km nad Horním Maršovem (bus), 10km od Svobody nad Úpou (vlak) v malebné obci Dolní Albeřice. Po dohodě s nemotorizovanými návštěvníky možný odvoz ZDARMA.

V Pensionu Liberta je 7 pokojů, dvou až šestilůžkových, se společným sociálním zařízením, max. kapacita 28 osob včetně přistýlek. Nabízíme ubytování s možností vlastního vaření v plně vybavené společné kuchyni. K dispozici společenská místnost s TV, Wi - Fi přístup na internet v celém penzionu. V patře se nachází malé odpočinkové posezení. Máte u nás možnost zapůjčení horského elektrokola. V létě je možno využít travnaté multifunkční hřiště (volejbal, nohejbal, vybíjená, malá kopaná), dětské hřiště, pískoviště, gril či ohniště. Penzion je nekuřácký.

PENZION LIBERTA ubytování v pensionu

v objektu se nachází 7 pokojů. 1×2 L, 3×3 L, 2×4 L, 1×5 L + možnost několika přistýlek až do kapacity 28 osob. Každý pokoj má vedle lůžek i skříň, komodu a noční stolek s lampičkou.

Gastronomie

Penzion se pronajímá bez zajištěného stravování. K dispozici máte vybavenou kuchyň, včetně ledniček a myčky na nádobí. K dispozici je i potřebné nádobí pro přípravu veškerých denních jídel.

Okolí pensionu a Horní Maršov

Okolí penzionu je vhodné jak pro zimní tak i letní rekreace. Lyžařský vlek v Horních Albeřicích, který je denně upravován, je vzdálen cca 1000m a dostupný autem. Běžkařské trasy začínají nedaleko penzionu a můžete se vydat na výlet buď směr Pomezní Boudy (10km) a nebo směr Rýchory a Žacléř. Lyžařská centra jsou v dostupné vzdálenosti autem - Skiresort Černá hora - Pec pod Sněžkou) 8km), SKIMU Malá Úpa (10 km), Skiareál Mladé Buky (12 km). Okolí penzionu je vhodné pro horskou turistiku a je protkáno množstvím cyklostezek. V nedalekém Trutnově je možno využít populární Trutnov trails.

Rezervovat ubytování v PENZION LIBERTA - Horní Maršov

Nejbližší ubytování v Horním Maršově a okolí

Ubytování Horní Maršov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah