CHALUPA MARŠOVKA - Horní Maršov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa Maršovka se nachází v krásném prostředí východních Krkonoš na okraji obce Horní Maršov směrem na Lysečiny a Albeřice. Čeká Vás ubytování v nově zrekonstruované a stylově zařízené chalupě, jejíž historie sahá až do roku 1880. Naším cílem je, abyste se u nás cítili jako doma.

Chalupa nabízí pohodlné ubytování pro 15 osob ve čtyřech dvoulůžkových, jednom třílůžkovém a jednom čtyřlůžkovém pokoji, ale po domluvě lze přistýlkami řešit i ubytování pro vícečlenné skupiny.

Chalupa se nachází na klidném místě na konci obce a díky své poloze je snadno dostupná autem i v případě tuhé zimy a bohaté sněhové nadílky. Parkování je možné přímo na uzavřeném dvoře, kam se vejde max. 5 osobních aut. K dispozici je vám také venkovní posezení s grilem a ohništěm, kde v létě můžete se svými přáteli trávit čas, pokud se vám zrovna nebude chtít vydávat na výlety po okolí.

Chata je dispozičně řešena tak, že je vhodná spíše pro pronájem celého objektu.

Myslíme i na Vaše děti – máte u nás pro své dítě k dispozici dětskou židličku, přebalovací pult, ale i spoustu dětských hraček a her.

Rádi u nás přivítáme i Vašeho psího mazlíčka (jen malá, domácí plemena). Příplatek 150 Kč za noc, v celé chalupě smí být vždy jen jeden pes. Pobyt psího člena výpravy musí být domluven a odsouhlasen vždy předem při objednání pobytu. V opačném případě nebudete ubytováni.

CHALUPA MARŠOVKA ubytování v chalupě

Pokoje se nachází v podkroví a v prvním patře, kde je k dispozici i koupelna s WC. V přízemí je pak druhá samostatná koupelna s rohovou vanou a pračkou, samostatné WC, společenská místnost a kuchyň s jídelnou vybavená myčkou, lednicí, varnou deskou, mikrovlnnou troubou a varnou konvicí.

Všechny prostory chalupy jsou vybaveny novým a stylovým zařízením, díky kterému se u nás budete cítit opravdu pohodlně. V celé chalupě je k dispozici bezdrátové Wi-Fi připojení k internetu.

Recepce

15:00 -18:00 check in

8:00 -10:00 check out

Gastronomie

Horní Maršov:

restaurace Pod Starou horou 10m

Pizzerie u Čerta 300 m

restaurace Na kopečku 400 m

Okolí chalupy a Horní Maršov

Díky své poloze Vám Maršovka nabízí možnost vyžití ve známých lyžařských a rekreačních střediscích Pec pod Sněžkou, Velká a Malá Úpa, Jánské lázně, Mladé buky, Černý důl, Žacléř, která jsou vzdáleny jen několik kilometrů. K návštěvě těchto středisek je možné využít ski bus, jehož zastávka je pouhých 200m od chalupy. Přímo nad chalupou je pak k dispozici vlek Třešňovka a další dva malé vleky jsou nedaleko chalupy v Albeřicích. Pro vyznavače bílé stopy okolí nabízí několik běžeckých tras.

Krkonoše ale nejsou jen sníh a zimní sporty. Vydejte se k nám i v létě a zažijete krásnou letní dovolenou - poznáte nedotčenou krkonošskou přírodu při túrách na turistických a cyklistických stezkách nebo naprostý relax přímo na chalupě a při výletech po nejbližším okolí.

Rezervovat ubytování v CHALUPA MARŠOVKA - Horní Maršov

Nejbližší ubytování v Horním Maršově a okolí

Ubytování Horní Maršov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah