ABSOLUTUM BOUTIQUE HOTEL - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto
  • Praha (828)
  • >>> Bubeneč (29)
  • >>> ABSOLUTUM BOUTIQUE HOTEL - Praha

Více o hotelu

Popis ubytování

Absolutum Wellness Hotel je nově zrekonstruovaný hotel v Praze 7 se stylovou restaurací Salut Restaurant, moderním konferenčním a školícím centrem, a také relaxačním wellness centrem.

Všechny hotelové pokoje jsou stylově zařízeny a příjemně prosvětleny denním světlem. Každý pokoj je vybaven klimatizací, minibarem a designovou koupelnou včetně koupelnové kosmetiky nebo vysoušeče vlasů. V rámci ubytování je možné v pokojích využívat WI-FI internetové připojení 200/200 Mbps. Salut Restaurant nabízí hostům příjemné posezení u krbu v útulně zařízeném prostředí s designovými židlemi a koženými boxy. Přátelé i obchodní partneři mohou ochutnat kulinářské speciality české i mezinárodní kuchyně. Nabídka gastronomických služeb zahrnuje také celkové zajištění firemních a společenských akcí, jako jsou například recepce, koktejly, svatby či rodinné oslavy. Hotelové wellness centrum nabízí hostům rustikální finskou saunu s ochlazovacím bazénkem a relaxační místností, širokou nabídku masáží, solární studio s kolagenem a privátní koupele.

ABSOLUTUM BOUTIQUE HOTEL ubytování v hotelu

Superior - 18-20m2, dvoulůžková postel s oddelenými lůžky, mramorová koupelna s toaletou, podlahové vytápění, klimatizace, koupelnová kosmetika, vysoušeč vlasů, sprchový kout nebo vana, pracovní stůl, minibar, trezor, satelitní TV, telefon s přímou volbou, WI-FI internetové připojení 200/200 Mbps.

Deluxe - 20-25m2, dvoulůžková manželská postel nebo s oddelenými lůžky, designová koupelna s toaletou, podlahové vytápění, klimatizace, koupelnová kosmetika, vysoušeč vlasů, sprchový kout nebo vana, pracovní stůl, minibar, trezor, satelitní TV, telefon s přímou volbou, WI-FI internetové připojení 200/200 Mbps.

Exclusive -20-25m2, dvoulůžková manželská postel, unikátní koupelna s toaletou, podlahové vytápění, klimatizace, koupelnová kosmetika, fén, sprchový kout nebo vana, pracovní stůl, minibar, trezor, satelitní TV a PAY TV, telefon s přímou volbou, WI-FI internetové připojení 200/200 Mbps.

Suite - 30m2, dva pokoje – obývací pokoj a ložnice, dvoulůžková manželská postel, mramorová koupelna s toaletou, podlahové vytápění, klimatizace, koupelnová kosmetika, vysoušeč vlasů, sprchový kout a vana, pracovní stůl, minibar, trezor, satelitní TV, telefon s přímou volbou, čajový a kávový set, WI-FI internetové připojení 200/200 Mbps.

Recepce

24 hodin

Gastronomie

Hotelová restaurace Salut nabízí příjemné posezení u krbu v útulném a moderně zařízeném prostředí. Naši hosté mohou ochutnat kulinářské speciality české i mezinárodní kuchyně. Salut Restaurant s kapacitou 70 míst je otevřena denně od 7:00 do 23:00 hodin (vaříme do 22:00 hodin). Nabídka gastronomických služeb zahrnuje také celkové zajištění firemních a společenských akcí, jako jsou například recepce, koktejly, svatby či rodinné oslavy. Posezení v restauraci Salut Vám zpříjemní sklenka dobrého vína, lahodný koktejl nebo tradiční skvělé české pivo z Únětického pivovaru.

Okolí hotelu a Praha

Hotel je umístěn v širším centru Prahy - Holešovicích, jen pár metrů od stanice metra Nádraží Holešovice. Tramvaje i metro Vás odvezou během několika málo minut do historického centra. Asi 3 minuty chůze je to k vlakovému nádraží Holešovice. Lokalita má dobré napojení na městský okruh, na výpadovku D8 směr Teplice, Ústí nad Labem a Německo, v opačném směru po severojižní magistrále do centra Prahy i na dálnici D1 ve směru na Brno. Z Absolutum hotelu je snadno dosažitelný Trojský zámek, ZOO Praha, Botanická zahrada a tropický skleník Fata Morgana, Planetárium, Holešovická tržnice, jízdárna a stáje, Národní tenisové centrum TK Sparta Praha, sportovní areál Štvanice s tenisovými kurty a zimním stadionem, Národní galerie v Praze, centrum současného umění DOX, areál Výstaviště Incheba Praha, PVA Letňany, Veletržní palác a park Stromovka, TipSport aréna. V blízkosti se nachází také moderní administrativní budovy jako Visionary, ArtGen, Classic7 a významné firmy jako velkoobchod Alza nebo 3D tiskárna Prusa Research. Výhodou hotelu je vynikající dopravní dostupnost a vlastní parkoviště s kamerovým systémem.

Rezervovat ubytování v ABSOLUTUM BOUTIQUE HOTEL - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah