MŐHWALDOVA BOUDA - Benecko

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Je rodinný penzion s restaurací a příjemnou obsluhou, v klidném prostředí východních Krkonoš ve skiareálu Herlíkovice - Bubákov.

V letních měsících je možné parkování přímo u penzionu, v zimních měsících na hlídaném parkovišti vzdáleným cca 800m, odkud je odvoz zavazadel v ceně pobytu.

Venkovní vyhřívaný bazén pouze pro naše ubytované hosty, tenisový kurt, hřiště na nohejbal i volejbal, dětské hřiště s houpačkami, pískovištěm a spoustou volného prostoru umožní celé Vaší rodině prožít u nás klidnou a nezapomenutelnou dovolenou.

Gastronomie

Restaurace v horském chatě Möhwaldova bouda nabízí příjemné posezení a velký výběr jídel a nápojů. V restauraci je TV a krb. Interiér je zařízený v selském stylu. Prostory restaurace jsou vhodné k pořádání firemních večírků, výjezdních zasedání, oslav narozenin, svateb apod.

Okolí pensionu a Benecko

Na veškeré sportovní aktivity vyrážíte přímo po vlastní ose.

Díky dobré poloze našeho penzionu u horní stanice lanové dráhy Bubákov, jste přímo v centru lyžařského areálu Herlíkovice-Bubákov.

Po vydatné snídani stačí nazout lyžáky, zacvaknout lyže a vyrazit.

Při návratu nebudete muset absolvovat cestu do kopce, protože propojení obou areálů umožňuje pohodlný sjezd přímo k chalupě.

Ani běžkaři nepřijdou zkrátka, v blízkosti MB je 20km upravovaných běžeckých tratí.

Rezervovat ubytování v MŐHWALDOVA BOUDA - Benecko

Nejbližší ubytování v Benecku a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah