APARTMÁNY MLÝN HERLÍKOVICE - Vrchlabí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Jedinečné spojení luxusního ubytování a atraktivní lokality pro sport, odpočinek, ale i toulky horskou přírodou, vyjížďky na kolech a hlavně lyžování.

To a mnohem více nabízí velkorysý projekt čtyřpodlažní novostavby, která poskytuje celkem 30 apartmánů ke krátkodobému pronájmu, ale i k prodeji v dispozici 1+kk až 5+kk.

Naše zbrusu nové apartmány mají výhodnou polohu, přímo pod sjezdovkou nově zmodernizovaného skiareálu Herlíkovice. 150 metrů od domu se nachází zastávka skibusu, odkud se během pár minut dopravíte do dlouhodobě nejlepšího lyžařského resortu v ČR - Špindlerova Mlýna.

Svým hostům nabízíme komfort pro nezapomenutelné zážitky. V našich luxusních apartmánech naleznete vše, co budete potřebovat pro dokonalou dovolenou včetně privátního wellness.

Samozřejmostí je vlastní parkovací místo a úložná kóje v suterénu. Na našem parkovišti je k dispozici také elektronabíječka.

Zbrusu nové apartmány mají výhodnou polohu, přímo pod sjezdovkou nově zmodernizovaného skiareálu Herlíkovice. Ve vzdálenosti 150 metrů od domu se nachází zastávka autobusu, odkud se během pár minut dopravíte do Špindlerova Mlýna. Svým hostům nabízíme komfort pro nezapomenutelné zážitky. V našich apartmánech naleznete vše, co budete potřebovat pro dokonalou dovolenou včetně možnosti privátního wellness a navazujících služeb. Samozřejmostí je vlastní parkovací místo a lyžárna/kolárna v suterénu budovy.

APARTMÁNY MLÝN HERLÍKOVICE ubytování v apartmánu

Nabízíme ubytování v apartmánech o velikosti 1kk až do velikosti 5kk.

Gastronomie

Každý apartmán disponuje kuchyňkou na přípravu pokrmů. Restaurace je vzdálena 600 metrů, bar 450 metrů.

Okolí apartmánu a Vrchlabí

Herlíkovice jsou vstupní branou do Krkonošského národního parku. Nacházejí se pouhých 10 minut jízdy od Špindlerova Mlýna a 3 km od města Vrchlabí. Jsou centrem mnoha aktivit, které vás zabaví v každém ročním období. V těsné blízkosti apartmánů se nacházejí adrenalinové sjezdovky a na své si díky udržovaným stopám přijdou i běžkaři, například v areálu Vejsplachy. V létě pak zvou stezky Krkonošského národního parku k pěším túrám i cyklovýletům. Unikněte před ruchem velkoměsta do přírody, aniž byste slevili ze svého pohodlí. Milovníky zimních sportů potěší ski areál Herlíkovice, který se nachází v těsném sousedství apartmánů Mlýn Herlíkovice. Zde vás čeká 12 sjezdovek různých obtížností, z nichž nejdelší má délku 1 560 m. Součástí areálu je i lyžařská školka, udržované běžkařské tratě nebo možnost večerního lyžování na osvětlených sjezdovkách. To však není zdaleka všechno.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY MLÝN HERLÍKOVICE - Vrchlabí

Nejbližší ubytování ve Vrchlabí a okolí

Ubytování Vrchlabí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah