HOTEL PENZION ALBIS - Vrchlabí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Designový a mimořádně povedeně zrekonstruovaný hotel Albis**** ve Vrchlabí- Herlíkovicích nabízí ​krásné, pohodlné a vzdušné pokoje s kvalitní postelí a prvotřídní koupelnou.

Jedná se o jediný středně větší hotel s rodinnou atmosférou v této lokalitě a v této nadstandardní kvalitě. Nachází se zde 50 lůžek v 17 pokojích.

Hotel Albis**** nabízí komplexní zázemí pro firemní akce, salónek s moderním technickým vybavením pro 45 osob, školení, výjezdová zasedání, teambuildingy pro firemní klientelu.

Hostům hotelu Albis je umožněno zdarma parkování v uzamykatelné části objektu. K hotelu se dostanete po celoročně udržované hlavní komunikaci.

HOTEL PENZION ALBIS ubytování v hotelu

Pokoj v hotelu je vybaven moderní plochou televizí s desítkami programů.

Pokoje v pensionu Albis se nacházejí ve vedlejší budově, dále od silnice. Jedná se o starší ale dobře zachovalou budovu s pokoji, které řadíme do kategorie rodinné a turistické.

Pokoje jsou 2-4-6 lůžkové, vždy dva pokoje mají společnou koupelnu. Pokoje jsou jednoduše a účelově zařízené a mají své umyvadlo. Celkový počet lůžek je 40. Jedná se o ekonomičtější variantu s možností využít plného servisu hotelové restaurace a baru.

Gastronomie

Součástí hotelu je moderní, vzdušná a světlá restaurace s velkými okny s druhým nejlépe vybaveným barem v Krkonoších (hrdé prvenství v rámci ČR drží námi provozovaný hotel Hromovka ve Špindlerově Mlýně). Samozřejmostí je mimořádně kvalitní nápojové sklo dovezeného z celého světa.

Okolí hotelu a Vrchlabí

Hotel Albis byl postaven na strategickém místě přesně mezi SKIAREÁLEM HERLÍKOVICE a SKIAREÁLEM BUBÁKOV. Kvalita těchto sjezdovek je pověstná a oba areály jsou dostupné do 5 minut od hotelu.

Bezprecedentní výhodou je, že hotel Albis**** leží přímo na hlavní tepně směřující do nejlepšího lyžařského střediska v ČR, Špindlerova Mlýna, kam se dá dojet do 15 minut.

Rezervovat ubytování v HOTEL PENZION ALBIS - Vrchlabí

Nejbližší ubytování ve Vrchlabí a okolí

Ubytování Vrchlabí


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah