SPA HOTEL HARMONIE - Mariánské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Tento nově zrekonstruovaný garni hotel nabízí svým hostům jedinečný wellness pobyt uprostřed zeleně.

Hotel obklopuje malebná zahrada s lesoparkem a dvě jezírka. Na březích jsou bezplatně k dispozici lehátka a posezení na slunné terase.
Saunování a uvolňující koupele ve velkém whirlpoolu s úžasným výhledem na botanické zahrady Vám poskytnou potřebný odpočinek.
Snídaně se podávají formou švédských stolů v čase od 8:00 do 10:00 hod. Pro nejmenší hosty je v areálu dětské hřiště. Chráněné parkoviště umožňuje bezpečné parkování přímo u hotelu.
Nachází se od městské hlavní Kolonády s minerálními prameny a zpívající fontánou pouhých 20 minut chůze.

SPA HOTEL HARMONIE ubytování v hotelu

Spa & Wellness Hotel Harmonie je rodinným wellness hotelem s příjemnou atmosférou, který Vám nabízí ubytování v 17 pokojích s celkovou kapacitou 43 míst. Stylově a moderně zařízené pokoje zajišťují komfortní pobyt. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení s koupelnou. Koupelna se sprchou nebo s vanou je vybavena hygienickými potřebami (šampon, sprchový gel, mýdlo, toaletní papír), k dispozici máte vysoušeč vlasů - fén, hebké ručníky a osušky. Dominantou pokoje je velká televize s plochou obrazovkou. Nechybí zde lednice s nápoji - vybavený minibar - konzumace zpoplatněna dle ceník nápojů. Křesla či židle k posezení, psací stůl, odkládací stůl na zavazadla, komoda s výklopným zrcadlem, multifunkční skříň s ramínky, deky a polštářky pro větší pohodlí, otvírák na nápoje, sklenice. Na pokoji je též umístěn telefon a trezor-safe na Vaše cennosti.

Recepce

od 08:00 do 19:00 hodin

Gastronomie

Bohaté snídaně se podávají formou švédských stolů denně od 8.00 do 10.00 hodin.

Okolí hotelu a Mariánské Lázně

Spa & Wellness Hotel Harmonie leží na promenádě lázeňských lesoparků a od centra Mariánských Lázní je vzdálen přibližně jeden kilometr. Příjemnou procházkovou stezkou se tak na kolonádu dostanete asi za 20 minut. Samotný areál hotelu, jenž se rozprostírá na ploše větší než 12.00 0 m2, však nabízí dostatek příležitostí k zábavě i relaxaci.

Rezervovat ubytování v SPA HOTEL HARMONIE - Mariánské Lázně

Nejbližší ubytování v Mariánských Lázních a okolí

Ubytování Mariánské Lázně


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah