CLARION HOTEL ŠPINDLERŮV MLÝN

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Pinia Hotel & Resort se nachází ve Špindlerově Mlýně v prostředí Krkonošského národního parku u Labské přehrady, která je nejvýše položenou přehradou na Labi, v nadmořské výšce 740 metrů. Je ideálním výchozím místem jak pro letní pěší turistiku, tak i pro zimní běžecké túry po hřebenech Krkonoš. Hotel disponuje 191 pokoji s kapacitou až pro 537 osob.

Pinia Hotel & Resort nabízí svým klientům řadu služeb: recepce 24/7, stravování formou snídaně nebo polopenze, hotelové parkoviště, taxi služba, úschovna zavazadel, dětský koutek a hřiště, půjčovna lyží a sportovních potřeb, úschovna lyží a kol.

Součástí hotelu je rozsáhlé relax & wellness centrum vybavené fitness centrem, krytým bazénem, saunovým rájem či vířivými vanami. Pro dokonalý relax je pro klienty připravena široká škála wellness služeb a procedur: masáže, relaxační masáže, rašelinové zábaly, koupele či další sezónní procedury.

CLARION HOTEL ŠPINDLERŮV MLÝN ubytování v hotelu

Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchou, kosmetickým zrcátkem, SAT TV s LCD obrazovkou, telefonem, trezorem, psacím stolem a setem pro přípravu kávy a čaje. Většina pokojů má vlastní balkón.

Moderní a útulné pokoje typu Superior jsou vybaveny koupelnou se sprchou, kosmetickým zrcátkem, županem, přezůvkami, SAT TV s LCD obrazovkou, telefonem, trezorem, minibarem a setem na přípravu kávy a čaje. Vstup do Fitness a Wellness centra je u pokojů typu Superior zdarma.

Pokoje typu Standard jsou vybaveny koupelnou se sprchou, kosmetickým zrcátkem, SAT TV s LCD obrazovkou, telefonem, trezorem, setem na přípravu kávy a čaje. V termínu 1. 4. - 30. 11. je v ceně pokoje zahrnutý vstup do bazénu a vířivky v čase 9:00 - 12:00 a 14:00 - 21:00. V termínu 1. 12. - 31. 3. je v ceně pokoje zahrnutý vstup do bazénu a vířivky v čase 9:00 - 12:00, odpolední vstup je možný za příplatek.

Recepce

non-stop

Gastronomie

Restaurace Pinia osloví hosty přátelskou atmosférou a vysokou úrovní gastronomie i servisu za dostupné ceny. Zvláštní péče je věnována jak výběru surovin a přípravě jídel, tak i standardům profesionálního osobního přístupu. V hotelu se také nachází restaurant Labe a Lobby Bar s širokou nabídkou nápojů.

Okolí hotelu a Špindlerův Mlýn

Ideální podmínky pro rybolov poskytuje Labská přehrada, která je od hotelu vzdálená pouhých 300 m. Labská přehrada je se svými 20 hektary největší pstruhovou stojatou vodou v České republice.

Máte rádi procházky v přírodě, lehkou turistiku v horách či náročné hřebenové túry? Okolí hotelu nabízí přes 180 km značených turistických tras včetně hřebenových túr. Pokaždé objevíte spoustu krásných míst.

Rezervovat ubytování v CLARION HOTEL ŠPINDLERŮV MLÝN

Nejbližší ubytování ve Špindlerově Mlýně a okolí

Ubytování Špindlerův Mlýn

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah