CHATA LABSKÁ - ŠPINDLERŮV MLÝN

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Chata Labská ve Špindlerově Mlýně je jasná volba pro hosty, kteří preferují ubytování u sjezdovky, dobrou dopravní dostupnost, čistotu a bezkonkurenční ceny.

Chata Labská se nachází u hlavní silnice na příjezdu do lyžařského areálu Špindlerův Mlýn, v bezprostřední blízkosti třísedačkové lanovky a přehradní nádrže Labská. Nabízíme Vám – kromě přátelského přístupu - stabilní Wi-Fi (samozřejmě zdarma), zahradu, zázemí pro grilování, stolní fotbal, bezplatné parkoviště i jedinečný výhled na Labskou přehradu.
Chata Labská poskytuje čisté, ekonomicky dostupné, ale komfortní ubytování hostelového typu, tj. jednoduše zařízené jedno až pětilůžkové pokoje s TV, posezením a psacím stolem. K dispozici jsou uzamykatelné společné koupelny se sprchou. Některé pokoje mají výhled na Labskou přehradu, jiné hledí na okolní kopce a do přírody, která tady stojí za to.
Na vrchních patrech jsou k dispozici společné kuchyňky se sporákem, troubou, mikrovlnnou troubou, chladničkou, rychlovarnou konvicí i nádobím. Počítat lze také se službou praní prádla nebo úschovnou lyží a jízdních kol.
Chata Labská je díky své poloze a dobré dopravní dostupnosti velmi výhodnou volbou, která umožňuje velkou škálu vyžití. Na své si u nás přijdou sjezdoví lyžaři, stejně tak jako běžkaři, v létě pak turisté, cyklisté i rybáři. Náš servis je orientován jak na jednotlivce, tak i na rodiny, díky poměrně velké ubytovací kapacitě jsme schopni uspokojit i cestovní kanceláře, třídní srazy, sportovní kluby, firemní akce a teambuildingy, lyžařské výcviky, školy v přírodě a jiné skupiny.
V přízemí budovy naleznete útulný bar se spoustou kvalitní hudby, karibských rumíků, Krakonošovou dvanáctkou a nekuřáckou restauraci. Ta je otevřena denně, nabídneme Vám poctivé české hotovky formou denních menu i stálý jídelní lístek, ze kterého si, jak věříme, vybere každý.
Obchod s potravinami najdete 1 km od chaty.
Přímo před penzionem najdete zastávku skibusu, veškeré místní dopravy i dálkových linek z Prahy, Brna, Hradce Králové.

CHATA LABSKÁ - ŠPINDLERŮV MLÝN ubytování v hotelu

Pokoje jsou z poloviny situovány na přehradu Labská a z druhé strany je pěkný pohled do přírody.

Všechny pokoje jsou vybaveny standardně umyvadlem, postelemi, TV, šatní skříní, nočními stolky, psacím stolem a židlemi.

Hostům je obvykle k dispozici 9 dvojlůžkových, 6 třílůžkových pokojů, 4 čtyřlůžkové pokoje a 2 peťilůžkové pokoje.

Pouze u nás možnost objednání masáže na svém pokoji! ! !

Recepce

8-20h

Gastronomie

V přízemí budovy naleznete útulný bar se spoustou kvalitní hudby, karibských rumíků, Krakonošovou dvanáctkou a nekuřáckou restauraci, která je otevřena denně. Nabídneme Vám poctivé české hotovky formou denních menu i stálý jídelní lístek, ze kterého si, jak věříme, vybere každý.

Okolí hotelu a Špindlerův Mlýn

Chata Labská je díky své poloze a dobré dopravní dostupnosti velmi výhodnou volbou, která umožňuje velkou škálu vyžití. Na své si u nás přijdou sjezdoví lyžaři, stejně tak jako běžkaři, v létě pak turisté, cyklisté i rybáři. Náš servis je orientován jak na jednotlivce i rodiny, díky poměrně velké ubytovací kapacitě jsme schopni uspokojit i cestovní kanceláře, sportovní kluby, firemní akce a teambuildingy, lyžařské výcviky, školy v přírodě a jiné skupiny.

Rezervovat ubytování v CHATA LABSKÁ - ŠPINDLERŮV MLÝN

Nejbližší ubytování ve Špindlerově Mlýně a okolí

Ubytování Špindlerův Mlýn

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah