AMENITY ŠPINDLERŮV MLÝN

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Amenity Resort Špindlerův Mlýn nabízí moderní čtyřhvězdičkové ubytování v malebné přírodě Krkonoš. Čeká vás tu chutná gastronomie, nádherné výhledy a wellness přímo v našem resortu. Amenity hotel Špindlerův Mlýn byl postaven v roce 2016 s celkovou kapacitou 48 lůžek. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových nebo rodinných pokojích. Apartmánový dům se nachází jen pár kroků od hotelu Amenity, kde jsou denně podávány snídaně formou bufetu, a nabízí ubytování pro dalších 32 osob. Prostorné apartmány mají plně vybavenou kuchyň i obývací pokoj. Jsou skvělou volbou pro rodiny s dětmi nebo party přátel.

Součástí hotelu je vyhřívaný krytý bazén, wellness centrum, bowling a restaurace s rozlehlou terasou. V celém hotelu je vám k dispozici WiFi připojení zdarma. Venkovní parkovací stání v ceně. Hotel ve Špindlerově Mlýně je skvělou volbou pro ty, co mají rádi pohodlí a styl.

Gastronomie

Amenity Restaurace není jen klasickou hotelovou restaurací. Moderní design, lokální suroviny a terasa s výhledem do krkonošské přírody dělají z restaurace místo, kam se rádi vrátíte. Vychutnejte si regionální kuchyni v moderním pojetí i sezónní speciality. Naši kuchaři kladou důraz na čerstvost a kvalitní suroviny v každém jídle.

Okolí hotelu a Špindlerův Mlýn

Hory, kopce, lesy. Krkonoše už dávno nejsou jen pro vrcholové sportovce, i když tu k aktivní dovolené vybízí každé roční období. Pokud máte rádi lyžování, cyklistiku nebo se rádi procházíte po hřebenech, tohle místo si zamilujete. Špindlerův Mlýn je ale skvělým místem i k odpočinku.

Rezervovat ubytování v AMENITY ŠPINDLERŮV MLÝN

Nejbližší ubytování ve Špindlerově Mlýně a okolí

Ubytování Špindlerův Mlýn

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah