PENSION HORSKÉ ZÁTIŠÍ - Vítkovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný pension v Krkonoších na Horních Mísečkách s klidnou atmosférou, vhodný nejen pro pobyt rodin s malými dětmi, ale pro všechny věkové kategorie. Pension leží v těsné blízkosti běžeckých i sjezdových lyžařských tratí.

Pension Horské Zátiší v Krkonoších na Horních Mísečkách s klidnou atmosférou, vhodný nejen pro pobyt rodin s malými dětmi, ale pro všechny věkové kategorie. Pension leží v těsné blízkosti běžeckých i sjezdových lyžařských tratí.
V pensionu se nachází restaurace s možností celodenního stravování. Večer s přáteli můžete strávit v baru nebo ve společenské místnosti u krbu.
V pensionu je k dispozici dětská herna, tělocvična, stolní fotbálek, ping pong. V bazénu se osvěžíte a změříte své síly s protiproudem. Svůj zasloužený relax objevíte ve vířivce a v sauně. V létě posedíte pod širým nebem u grilu zatímco si děti budou hrát na houpačkách a pískovišti. Nebo si můžete společně udělat malou exkurzi po farmě, kde se chovají ovce, kachny, slepice a pstruzi.
Přímo u pensionu můžete zdarma parkovat pouze v letním období, povolenku k výjezdu vám vystavíme. V zimě máme pro naše hosty vyhrazená parkovací místa u našeho druhého pensionu Yveta, který je od pensionu vzdálen 150 m. Vaše zavazadla z parkoviště k pensionu přivezeme za poplatek 100 Kč na sněžném skútru pouzr v čase od 15-17,30 hodin. proasíme směřujte svůj nájezd na tento čas.

PENSION HORSKÉ ZÁTIŠÍ ubytování v pensionu

Celková kapacita pensionu je 19 pokojů pro 65 osob. Možnost zajištění sportovních soustředění či jiných akcí.
Všechny prostorné pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením a TV.

Recepce

15.00 -20.00

Gastronomie

Restaurace se zaměřuje na krkonošské speciality a také můžete ochutnat jehněčí z místního chovu.

Okolí pensionu a Vítkovice

Sjezdovky a běžky. Pension Horské Zátiší leží pouhých 200 m od sjezdové tratě Medvědín – Skiareál Špindlerův Mlýn. Na své si přijdou úplní začátečníci, zkušení lyžaři, dospělí i děti. Od pensionu k pokladně sjedete na lyžích, takže po celou dobu vaší dovolené můžete nechat vašeho motorového parťák v klidu spát. Ve vzdálenosti 250 m od pensionu je běžecký lyžařský stadion se závodními a turistickými tratěmi, který je propojený i s Beneckem. Denně na Mísečkách upravují 40 km běžeckých stop – na klasiku i bruslení. Snowboardisty potěší moderní snowpark v areálu. Nedílnou součásti skiareálu je lyžařská škola, která nabízí výuku pro děti, začátečníky i snowboard. Kancelář lyžařské školy je vzdálena 100 m od pensionu. Ve skiareálu najdete samozřejmě i občerstvení.
V letních měsících je pension ideální východisko na turistické výlety – 100 metrů od pensionu je zastávka ekologického autobusu, který vás i s kočárky vyveze na hřebeny Krkonoš, kde můžete pohodlně vidět – Mohylu Hanče a Vrbaty, Krakonošovu snídani, Pramen Labe, Labskou a Vrbatovu boudu nebo Pančavský vodopád… Zdatnější mohou následně vyrazit na Dvoračky, Sněžné jámy, Martinovku. Za den se dá zdolat i Sněžka. Pokud je špatné počasí - doporučujeme návštěvu Jilemnice s Krkonošským muzeem, Zvědavou uličkou a úžasnou cukrárnou. Pro milovníky koní doporučujeme Farmu HUCUL ve Vítkovicích. Horská Farma Hucul se nachází v úbočí svahu Janovy hory, v obci Vítkovice v západní části Krkonoš. Na 130 hektarech pastvin, jež sahají až do nadmořské výšky 1100 metrů, se pase stádo huculských koní, které se počtem i kvalitou chovných klisen a hřebců řadí mezi nejlepší chovy huculských koní v České republice. Nevšedním zážitkem je návštěva malé manufaktury na výrobu především vánočních ozdob a perliček v Poniklé, kde si můžete domluvit nejen exkurzi, ale můžete si sami se svými ratolestmi i ozdoby vyrobit

Rezervovat ubytování v PENSION HORSKÉ ZÁTIŠÍ - Vítkovice

Nejbližší ubytování ve Vítkovicích a okolí

Ubytování Vítkovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah