APARTMÁN KLEČ - Vítkovice

Více o apartmánu

Popis ubytování

Zůstaňte u nás a užijte si dokonalou dovolenou uprostřed Krkonoš. Moderně zařízený mezonetový apartmán na Horních Mísečkách je skvělým místem pro aktivní dovolenou i relaxaci na horském vzduchu. Vysoká nadmořská výška (1050 m. n. m.) je navíc zárukou jedné z nejdelších lyžařských sezón u nás.
Prostorný apartmán o velikosti 102 m2 umožňuje ubytování až osmi osob (šest osob na standardních lůžkách a dvě osoby na rozkládací pohovce v obývacím pokoji). Apartmán je plně vybaven. O vaše dokonalé pohodlí tak bude maximálně postaráno. Domácí zvířata nejsou povolena.
Apartmán má prostornou vstupní halu s šatní stěnou. Koupelna se sprchovým koutem je vybavena pračkou se sušičkou, WC je samostatné. Ložnice disponuje pohodlným dvoulůžkem s vysokou matrací a velkou šatní skříní. Mezonetová ložnice je vybavena čtyřmi samostatnými lůžky s pohodlnou vysokou matrací, které lze spojit ve dvě manželské postele. V obývací části se nachází rohová rozkládací pohovka, LED TV a jídelní stůl pro 8 osob. Ve vybavení kuchyně nechybí lednice, pečící trouba, indukční deska, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, kávovar Nespresso nebo varná konvice. WI-FI je k dispozici hostům zdarma. V každé místnosti je dostatek věšáčků na oblečení.

APARTMÁN KLEČ ubytování v apartmánu

Apartmán 3+kk
vstupní hala, obývací pokoj s jídelnou, kuchyňským koutem a balkonem orientovaným na jih s výhledem na vrcholky Krkonoš, ložnice s manželskou postelí a s okny na sever, mezonetová ložnice 33 m2 se čtyřmi lůžky, které je možno používat odděleně nebo jako manželské postele, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC, lyžárna (kolárna) 5 m2 v přízemí domu.

Okolí apartmánu a Vítkovice

Komfortní apartmán O18 – Kleč najdete ve 3. patře nově postaveného apartmánového domu přímo na sjezdovce Horní Mísečky – Medvědín. Tato jedinečná lokalita ve II. zóně Krkonošského národního parku se nachází jen několik desítek metrů od I. zóny. Nic vám tak nebrání v poznávání krás Krkonoš a užívání si každodenních dobrodružství.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN KLEČ - Vítkovice

Nejbližší ubytování ve Vítkovicích a okolí

Ubytování Vítkovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah