WELLNESS HOTEL IDOL - Vítkovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Wellness hotel IDOL se nachází v Krkonoších nedaleko Špindlerova Mlýna. K dipozici jsou jednolůžkové až třílůžkové pokoje, a také rodinné apartmány. Jak už název napovídá, tak je tu pro vás připravena široká škála wellness služeb od masáží až po infra saunu. Odpočinek najdete i za branami hotelu. Malebná příroda láká k procházkám i delším výletům. Krkonošský národní park vám umožní vidět jedinečnou faunu i flóru. Po celý rok zde naleznete mnoho aktivit k trávení volného času.

WELLNESS HOTEL IDOL ubytování v hotelu

Ubytovat se můžete v 16 pokojích. K dispozici jsou jednolůžkové až třílůžkové pokoje, rodinné a dvou ložnicové apartmá. Všechny pokoje disponují vlastní sociálním zařízením se sprchou.

Gastronomie

Součástí hotelu je restaurace s bohatou nabídkou jídel i nápojů.

Okolí hotelu a Vítkovice

V samotném hotelu můžete dopřát wellness služby. Relaxovat můžete při masážích, v infra sauně nebo při solné inhalaci. Okolní krajina vybízí k výletům. Vydat se můžete pěšky i na kole po značených stezkách, které vás vždy dovedou na zajímavé místo v unikátní přírodě Krkonošského národního parku a jeho bezprostředního okolí.

V zimě ožívají okolní lyžařské areály, které mohou nabídnout množství sjezdových tratí různých délek a obtížností. Na své si přijdou zkušení lyžaři i úplní začátečníci, kteří jistě ocení i možnosti místních lyžařských a snowboardových škol. Pro milovníky bílé stopy jsou upravovány desítky kilometrů běžkařských tras, po kterých se můžete dostat až do Poslka.

Rezervovat ubytování v WELLNESS HOTEL IDOL - Vítkovice

Nejbližší ubytování ve Vítkovicích a okolí

Ubytování Vítkovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah