CHATA NEMO - Hlinsko

Více o chatě

Popis ubytování

Hlinsko je díky své poloze na rozhraní Železných hor a Českomoravské vrchoviny ideálním výchozím bodem pro pěší turistiku i cyklistické výlety. V zimě si tu na své přijdou běžkaři i lyžaři, protože místní sjezdovka je pár minut chůze od naší chaty.

Naše chata nenabízí samotu ani výhledy do krajiny. Nachází se uprostřed města Hlinska, o to jednodušší ale je doběhnout si ráno na roh pro teplé uzené do rodinného řeznictví nebo na druhou stranu do místní pekárny pro božský kváskový chléb.

CHATA NEMO ubytování v chatě

​Chata k pronajmutí poskytuje ubytování pro 6 osob ve 2 ložnicích. Dřevostavba s jedním podlažím. V přízemí chaty je obývací prostor s kuchyní a rozkládací sedačkou, chodba, sprchový kout a WC. Velká terasa. V prvním patře jsou dva samostatné pokoje, v každém z nich je dvoulůžko. Dále zde najdete mobilní klimatizaci, která je k dispozici za paušální poplatek 200 Kč na den. Na zahradě je krytá pergola se zahradním grilem, venkovní bazén 3×3 m, uzamykatelný domek určený k úschově kol nebo lyží. Vzhledem ke své poloze v okolní zástavbě není chata určena pro party.

Rezervovat ubytování v CHATA NEMO - Hlinsko

Nejbližší ubytování v Hlinsku a okolí

Ubytování Hlinsko

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah