HOTEL STYL - Hlinsko

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Styl byl vybudován na okraji města Hlinska, cca 1 km za městem. Hotel Styl nabízí 5 jednolůžkových, 12 dvoulůžkových a 1 třílůžkový pokoj.

Hotel Styl je tvořen dvěmi budovami, společnou recepci naleznete v hlavní budově v prostorách restaurace. V prvním patře této budovy je část hotelových pokojů. Druhá, větší část pokojů, je v oddělené druhé budově, která je vzdálena asi 100 metrů. Hotel Styl nabízí 5 jednolůžkových, 12 dvoulůžkových a 1 třílůžkový pokoj. Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením, pokoje jsou vybaveny TV + SAT. Restaurace, kavárna, bar, parkoviště. Lyžarský vlek hned vedle hotelu.

Gastronomie

Naše restaurace není určena pouze pro hotelové hosty, ale i pro ostatní návštěvníky, má kapacitu 90 míst (je tvořena dvěmi samostatnými místnostmi, které jsou spolu propojeny a které mají společný bar).
V restauraci se konají: svatby, slavnostní setkání, taneční večery, školení.
V létě je též součástí restaurace venkovní terasa, která nabízí velice příjemné a klidné posezení v přírodě.

Od 11:00 do 14:00 Polední menu, nebo minutkové speciality po celý den

Okolí hotelu a Hlinsko

Lyžařský areál Hlinsko: okolí Hlinska nabízí zimním návštěvníkům nejen množství běžeckých tras pro lyžování, ale i tři lyžařské vleky a dvě sjezdové dráhy. V širokém okolí jsou neustále obnovovány trasy pro běžkaře, které návštěvníky vyvedou z Hlinska na všechny světové strany. Nejpoutavějšími trasami jsou bezesporu trasy Obecním lesem v blízkosti Ratajských rybníků směrem na Jeníkov, Dědovou a dál až na Filipov nebo Kameničky. Vytrvalejší lyžaři mohou vyrazit kolem Hamerské nádrže a vrátit se do Hlinska přes Svatojánské Lázně. Na opačné straně města vedou trasy kolem železniční tratě do Holetína, na Babáky nebo do Srného. Jedna ze dvou sjezdovek v těsné blízkosti hotelu. Lyžařské vleky a dvě sjezdovky leží přímo před hotelem. Sjezdové dráhy společně s vleky byly zrekonstruovány a upraveny. V širokém okolí je hlinecká sjezdovka jedna z nejnavštěvovanějších zimních atrakcí. V neposlední řadě je třeba zmínit i nově rekonstruovanou krytou zimní halu s bruslařským hřištěm, která leží ve městě nedaleko hotelu. Pokud máte zájem, můžete si jít zaplavat do krytého plaveckého bazénu.

Rezervovat ubytování v HOTEL STYL - Hlinsko

Nejbližší ubytování v Hlinsku a okolí

Ubytování Hlinsko

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah