PENZION STŘELA - Krucemburk

  • 3. foto
  • 4. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Ubytování v malebné vesničce Krucemburk napokraji CHKO Žďárské vrchy.

Lokalita našeho penzionu je na okraji CHKO Žďárských vrchů, nedaleko Hlinska, Havlíčkova Brodu a Žďáru nad Sázavou. Nabízíme ubytování v 6 pokojích a jednom apartmánu 3+kk s celkovou kapacitou 15 – 20 lůžek. Součástí ubytování je volně dostupná zahrádka s venkovním posezením a speciálním lázeňským altánkem pro Váš relax a odpočinek. Samozřejmostí je sociální zařízení umístěné přímo na pokoji, možnost nepřetržitého Wi-fi připojení k internetu, satelitní TV, minibar a další služby.

PENZION STŘELA ubytování v pensionu

Nabízíme ubytování ve 6 pokojích a jednom apartmánu 3+kk s celkovou kapacitou 15 - 20 lůžek. Každý pokoj Vám nabídne maximální pohodlí. U pokojů 5 a 6 je společná kuchyňka na patře. Samozřejmostí je sociální zařízení umístěné přímo na pokoji, možnost nepřetržitého Wi-fi připojení k internetu, satelitní TV, minibar a další služby.

Gastronomie

Součástí budovy našeho penzionu je tradiční česká restaurace – Krčma u Rytíře Střely. Nemusíte tak řešit stravování. Krčma s kapacitou 33 míst umožňuje pořádání rodinných oslav, rautů, firemních večírků, banketů a nabízí příjemné posezení s výbornou teplou i studenou kuchyní. Součástí Krčmy je letní terasa a zahrádka s dětským koutkem, která umožňuje příjemné vyžití dětských návštěvníků.

Okolí pensionu a Krucemburk

Vysočina nabízí spoustu možností a výletů do přírody, jakými jsou například Údolí Doubravy, rybník Řeka nebo nejvyšší hora Ždárských vrchů – Devět skal.

Rezervovat ubytování v PENZION STŘELA - Krucemburk

Nejbližší ubytování Krucemburk a okolí

Ubytování Krucemburk

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah