PENZION U RUDY - Brno

Více o pensionu

Popis ubytování

Zveme Vás do našeho Penzionu U Rudy, který je situován v Brněnské městské části - Tuřany. Pokud hledáte levné přechodné bydlení ve druhém největším městě v Česku, u nás jste správně.
Součástí každého pokoje je televize, lednice, noční stolky a skříň na uschování prádla. V jednom 3-lůžkovém a 4-lůžkovém pokoji se nachází také koupelna se sprchovým koutem a samostatná toaleta. Během pobytu u nás můžete využívat společnou kuchyň, ve které si za pomoci plynového sporáku, mikrovlnné trouby a rychlovarné konvice připravíte lehkou večeři. K dispozici máte také jídelní posezení. Ke společnému vybavení patří i tři koupelny se sprchovými kouty a toaletami. Během delších pobytů jistě oceníte i pračku. Samozřejmostí je WiFi připojení na internet. Parkování je možné u objektu.
Ať už plánujete zavítat do Brna pracovně nebo jako turista, v Penzionu U Rudy Vám rádi poskytneme komfortní ubytování za skvělé ceny. Těšíme se na Vás.

PENZION U RUDY ubytování v pensionu

Během celého roku Vás rádi ubytujeme v čistých pokojích s celkovou kapacitou 19 lůžek. Vybrat si můžete z následující nabídky: - tři 2-lůžkové pokoje, - tři 3-lůžkové pokoje, - jeden 4-lůžkový pokoj

Okolí pensionu a Brno

Výborná poloha v blízkosti dálnice D1 Vám zaručí snadnou a rychlou přepravu do celého města i jeho okolí. Navíc, v blízkosti penzionu naleznete potraviny, autobusovou zastávku a další důležité instituce.
Volný čas můžete využít k poznávání Brna. Pokud máte rádi historii a rádi navštěvujete muzea, doporučujeme Vám zajít do Retro muzea Na Statku, Muzea Mendelianum, na Hrad Špilberk a Zámek Belcredi. Zelný trh je od nepaměti místem, kde si Brňané mohou nakoupit čerstvé ovoce a zeleninu. Na tomto náměstí najdete také historickou Fontánu Parnas, Sloup Nejsvětější Trojice, Dietrichsteinský palác i Divadlo Reduta. Během letních veder se můžete osvěžit na Koupališti Juliánov.

Rezervovat ubytování v PENZION U RUDY - Brno

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah