BED & BREAKFAST PENZION BRNO

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Nabízíme komfortně vybavené pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV, WIFI internetem, k dispozici telefon a fax. Dvoulůžkový pokoj STANDARD je pokoj, který má sociální zařízení společné s jiným pokojem a není vybavený TV.

Umístění penzionu je v blízkosti dálničního uzlu Bratislava, Vídeň, Praha a Olomouc. Vzálenost od penzionu: 5 minut autem do centra Brna, BVV a letiště; 15 minut tramvají do centra Brna; 15 minut autem od autodromu. Parkování je u domu.

Útulný BED & BREAKFAST Penzion nabízí příjemné domácí prostředí. V penzionu si můžete nerušeně odpočinout stejně tak jako strávit klidnou rodinnou dovolenou. Všechny pokoje penzionu BED & BREAKFAST jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV, WIFI internetem. K dispozici je také telefon a fax. V ceně pokoje není zahrnuta snídaně. Navštivte Brno a využijte služeb BED & BREAKFAST Penzionu.

BED & BREAKFAST PENZION BRNO ubytování v pensionu

Jednolůžkové, dvoulůžkové a třílůžkové komfortně vybavené pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV a WIFI internetem. Ručník a mýdlo k dispozici na pokoji. Fén a žehlička k zapůjčení na recepci. Každý pokoj je designově zaměřený na určitý sport - cyklistika, fotbal, hokej, tenis, atletika, lyžování, fitness a golf.

Dvoulůžkový pokoj STANDARD má sociální zařízení společné s dalšími pokoji a není vybavený TV.

V ceně pokoje není snídaně, ale lze ji objednat. Je formou švédských stolů.

Recepce

Recepce je otevřena od 7.00 do 21:00 hodin.

Check-in je v době mezi 14:00 - 20:30. Pokud požadujete pozdější příjezd, je nutno se písemně dohodnout (musíte uvést při objednání pokoje).

Check-out je do 10:00 následujícího dne.

Gastronomie

Snídaně jsou podávány každý den od 7:00 do 9:00 formou švédských stolů.

Rezervovat ubytování v BED & BREAKFAST PENZION BRNO

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah