PENZION RULAND - Brno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný penzion, nově postavený v roce 2010 na jižním okraji města v městské části Brno-Chrlice, nedaleko obchodního a nákupního centra Olympia u dálnice D2. K dispozici 1 jednolůžkový a 6 dvoulůžkových pokojů, každý s vlastním sociálním zařízením, TV a připojením na internet WIFI. Vlastní uzavřené parkoviště, restaurace, letní zahrádka. Vzdálenost od centra Brna 7 km. vzdálenoist od brněnského výstaviště 15 km, od brněnského letiště 5 km, od brněnského autodromu 20 km. V dosahu městská hromadná doprava a železniční stanice.

Penzion Ruland byl postaven na zelené louce, dokončen a otevřen v roce 2010. V přízemí se nachází útulná restaurace, která nabízí klasickou českou kuchyni a speciality pro gurmány, jako grilovaná vepřová kolena, pečená žebra, grilované sele, dobroty z udírny a z venkovního grilu. Vinotéka restaurace nabízí špičková vína vinařů z Velkých Bílovic, Rakvic a Moravských Bránic. Na čepu má restaurace 2 druhy piva a 4 druhy sudových vín, kávovar umí 8 druhů kávy. Na přání klientů zajišťuje restaurace i polopenzi. V 1. a 2. patře se nachází 1 jednolůžkový a 6 dvoulůžkových pokojů, všechny s vlastním sociálním zařízením, TV a připojením na internet WIFI. Vlastní parkoviště se na noc uzavírá. Do centra Brna se dostane host buď vlastním vozem asi za 15 minut, nebo městskou hromadnou dopravou za 20 minut. Na brněnské výstaviště lze dojet asi za 30 minut, na autodrom za 40 minut a na brněnské letiště se dojede za 10 minut. V městské části Brno-Chrlice lze v létě využívat tenisové kurty, volejbalový kurt a fotbalové hřiště, v okolí Chrlic vede cyklosteska Brno-Vídeň. Přímo v penzionu je k dispozici stolní tenis, stolní fotbálek, petanque. Pro zájemce organizujeme řízenou degustaci moravských vín a grilování na letní zahrádce. V restauraci lze uspořádat oslavy, rauty a společenská setkání.

PENZION RULAND ubytování v pensionu

Dva dvoulůžkové pokoje mají pevně spojená lůžka, dva dvoulůžkové pokoje mají oddělená lůžka a dva dvoulůžkové pokoje mají variabilní uspořádání, kdy lze lůžka spojit, nebo oddělit. Pokoj je vybaven konferenčním stolkem, dvěma židlemi a nočními stolky. Každé lůžko má vlastní lampičku. Dva dvoulůžkové pokoje jsou navíc vybaveny psacím stolem. Tři pokoje jsou situovány do ulice a 4 pokoje jsou sitovány výhledem do zahrady. Na pokoji je TV a možnost připojerní zdarma na internet přes WIFI. Na dvoulůžkové pokoje lze umístit přistýlku.

Recepce

Jako recepce slouží obsluha baru v restauraci. Otevírací doba je PO - ČT 16,00 - 22,00 hod. PÁ - SO 16,00 - 23,00 hod. Neděle má restaurace zavírací den. V ostatní dobu lze využít telefonické spojení a dohodu o ubytování.

Gastronomie

V restauraci se podávají snídaně v době od 7,00 do 10,00 hodin. Dle potřeby lze připravit balíček. Restaurace otevírá pondělí až sobota od 16,00 hodin a nabízí klasickou českou kuchyni, steaky, speciality na grilu, z udírny a na přání lze zajistit rauty, oslavy a společenská setkání.

Okolí pensionu a Brno

Městská část Brno-Chrlice se nachází na jižním okraji města Brna. Žije zde 3 600 obyvatel, v městské části se nachází základní a mateřská škola, železniční stanice směr Brno-Přerov, tenisové kurty, fotbalový stadion, specializovaný sociální ústav pro nevidomé a na okrajio obce se nachází průmyslová zóna s celou řadou firem. Z městské části Chrlice se snadno dostanete do nákupního a zábavního centra Olympia u dálnice D2, na brněnské letiště v Brně-Tuřanech. Území Chrlic protíná cyklosteska Brno-Vídeň.

Rezervovat ubytování v PENZION RULAND - Brno

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah