PENZION KATEŘINA - Nadějkov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Moderně zrekonstruované venkovské stavení, ztracené v náruči klidné přírody daleko od ruchu města. Užijte si odpočinek na samotě, obklopeni jihočeskými kopci a rozlehlou zahradou o rozloze 1 200 metrů čtverečních, s přírodním jezírkem a dětským hřištěm. Penzion vás nadchne krásnými, prostornými interiéry, které jsou navrženy s ohledem na vaše pohodlí. Bez ohledu na to, zda přijedete jako jednotlivec nebo větší skupina hostů, u nás si vždy užijete maximální komfort a prostor.

Venkovské stavení zrekonstruované v souladu s původními stavitelskými principy a přírodou samotnou, se nachází v osadě Nepřejov, uprostřed panenské přírody, obklopené lukami, lesy a háji. Osada leží totiž v kopcích Jistebnické vrchoviny mezi městy Jistebnice a Nadějkov, v čarokrásné oblasti zvané Český Merán.
Oázou klidu není jen okolí penzionu, ale i rozsáhlá zahrada, které dominuje přírodní jezírko s lekníny. Přes jeho břeh ční idylické molo vhodné pro ranní relaxaci nebo cvičení. Krytá terasa vybízí k posezení u skleničky dobrého vína nebo grilování. Našim nejmenším hostům nabízíme dětské hřiště, kde si mohou hrát a bavit se. Pro romantické večery u ohně máme připraveno příjemné ohniště. Na zahradě rovněž najdete sad s ovocnými stromy, kde si můžete vychutnat čerstvě utržené ovoce přímo ze stromu.
Útulné a moderně zařízené interiéry zdůrazňují původní stavitelské prvky a vtahují vás do kouzelné atmosféry. Nadstandardně velké prostory oceníte z hlediska soukromí i při nepřízni počasí. Penzion je proto ideální nejen pro páry a rodiny, ale i pro větší skupiny hostů. Naleznete veškeré pohodlí včetně ložního prádla a plně vybavené kuchyně.
Celý objekt je rozdělený na tři samostatné apartmány, což zajišťuje dostatek soukromí pro každou skupinu hostů. Žádné prostory nejsou sdílené, a díky prostorné zahradě má každý apartmán své vlastní místo pro relaxaci a odpočinek. U nás si můžete užít klidný a pohodový pobyt, ať už přijedete sami, s rodinou nebo ve větší skupině přátel. Těšíme se na vaši návštěvu a jsme připraveni vám poskytnout nezapomenutelný zážitek v našem malebném venkovském ráji.

PENZION KATEŘINA ubytování v pensionu

Penzion je rozdělený na tři prostorné apartmány, zajišťující vaše absolutní soukromí a pohodlí. Každý apartmán je vybaven vlastní kuchyňkou, koupelnami a společenskou místností, abyste si mohli užít dokonalou nezávislost během svého pobytu. ​Každý apartmán má své jedinečné přednosti, takže si hosté mohou vybrat ten, který nejlépe odpovídá jejich osobním preferencím a potřebám. Zda preferujete romantickou atmosféru s krásným výhledem, útulné prostředí pro rodinné oslavy nebo prostor pro relaxaci s přáteli u nás najdete vždy to správné místo, které splní vaše očekávání.
Apartmán s pecí (14 osob, 128m²) Apartmán s pecí je vhodný až pro 14 osob, ale pohodlně se přizpůsobí i menším skupinkám hostů. Dominantou tohoto apartmánu je místnost se staročeskou pecí, která dodává jedinečný ráz a teplou atmosféru. Apartmán dále nabízí velkou a plně vybavenou kuchyni, která je připravena splnit vaše kulinářské touhy. Pro vaše pohodlí jsou připravené tři pokoje a k nim odpovídající koupelny, z nichž první pojme 6 osob, druhý je určen pro 3 osoby a třetí pro 2 osoby. Více informací o rozložení jednotlivých pokojů a přizpůsobení různě velkým skupinám najdete našich webových stránkách.
Apartmán s krbem (6 osob, 131m²)
Apartmán s krbem byl pojmenován po nezaměnitelném prvku- masivním krbu, který dodává příjemnou atmosféru celému prostoru. Společenská místnost je vybavena kuchyňským koutem se sporákem, lednicí a rychlovarnou konvicí, jídelními stoly a velkoplošnou televizí. Je vhodná pro oslavy nejrůznějšího druhu a pohodlně pojme až 30 lidí. V patře se nachází dva třílůžkové pokoje a koupelna s vanou.
Terasový apartmán (11 osob, 125 m²) Terasový apartmán je pohodlným až pro 11 osob a je navržen tak, aby hosté byli co nejvíce v kontaktu s přírodou. Apartmán je prostorný a nabízí příjemné otevřené prostory a výhledy do zahrady. V přízemí apartmánu se nachází kuchyně s troubou, sporákem, mikrovlnou troubou, lednicí a mrazákem, dále také obývací pokoj s lůžkem a rozkládací pohovkou, která může sloužit jako přistýlka pro dvě osoby. Dále v přízemí najdeme ložnici s dvěmi lůžky, koupelnu se sprchovým koutem a prosklené atrium, které vám poskytne přístup k přírodě i za nepříznivého počasí. Zde je k dispozici pingpongový stůl nebo zde můžete posedět se svými blízkými. V patře se nachází pětilůžkový pokoj s jednou přistýlkou a koupelnou. Celé patro má kouzlo podkrovního pokoje a výrazné trámy dotváří atmosféru venkovského stavení.

Okolí pensionu a Nadějkov

Penzion se nachází v prostředí tiché samoty mezi městy Jistebnicí a Nadějkovem. Naše okolí vám poskytne jedinečnou možnost zažít autentické krásy jihočeské krajiny.
V zimním období si můžete užít lyžování a snowboarding na nedalekém skiareálu Monínec, který nabízí perfektně upravené sjezdovky a zimní radovánky pro všechny věkové kategorie. Milovníci běžeckého lyžování ocení dlouhé a upravované běžkařské trasy, které jsou v okolí k dispozici.
Pro ty, kteří preferují klidnější aktivity, je tu možnost krásných procházek a turistiky v malebných kopcovitých krajinných oblastech nebo outdoorové aktivity v Zeměráji nebo na Monínci. V horkých letních dnech můžete využít oblíbeného přírodního koupaliště v Jetřichovicích. Pro golfové nadšence je tu 4 kilometry vzdálený golfový resort Čertovo Břemeno, kde si můžete užít hru na jednom z nejkrásnějších golfových hřišť republiky.

Rezervovat ubytování v PENZION KATEŘINA - Nadějkov

Nejbližší ubytování v Nadějkově a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah