PENZION LOKET

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Loket je moderní a nově vytvořený penzion v Lokti. Penzion je situován v klidné části města, ale přesto v blízkosti centra. Penzion je ideálním místem pro rodiny s dětmi, páry i jednotlivce. V penzionu je možné ubytovat se v 4 pokojích, které jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV a Wi-Fi připojením.
V našem penzionu najdete 4 moderně vybavené pokoje s vlastním sociálním zařízením, společnou jídelnu s ranními snídaněmi v podobě švédských stolů a společnou kuchyňku v prostorách jídelny. Zároveň je možnost využít nedalekou saunu.

Okolí pensionu a Loket

Penzion se nachází v klidné části města, ale přesto v blízkosti centra. Na většinu míst v Lokti se dá dojít pěšky za rozumný čas.
HRAD LOKETGoticko-románský hrad Loket je dominantou města Loket už celá staletí. Nachází se na kopci nedaleko centra města, hrad se dá tedy navštívit pěšky.
SVATOŠSKÉ SKÁLYSvatošské skály jsou národní přírodní památkou v Karlovarském kraji. Jedná se o netradičně formované žulové skály, které se tyčí nad řekou Ohře. Svatošské skály lze navštívit pěšky či na kole.

Rezervovat ubytování v PENZION LOKET

Nejbližší ubytování v Lokti a okolí

Ubytování Loket

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah