USEDLOST POD LIPOU - Malá Morava

Více o chalupě

Popis ubytování

​Usedlost Pod Lipou je nově zrekonstruovaná zemědělská usedlost, která se nachází na samotě v obci Malá Morava, část Křivá Voda. Hosté se mohou těšit na klidné ubytování s nádherným výhledem na Jeseníky. Zázemí je ideální pro rodiny s dětmi, turisty i menší skupiny.
Usedlost Pod Lipou se zalíbí především milovníkům krásné přírody a klidného prostředí. Skýtá možnosti celoroční rekreace, v létě cykloturistiku, turistiku, v zimě lyžování, celoročně lze navštívit blízké lázně, relaxační centra a kulturní památky.
Na zahradě je k dispozici vyhřívaný bazén, kryté posezení s grilem, trampolína, klasické ohniště. Domácí zvíře není povoleno. Přezůvky nutné.
Vybavení chalupyVybavená kuchyňka (el. sporák, lednička, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, nádobí).

USEDLOST POD LIPOU ubytování v chalupě

Chalupa k pronájmu poskytuje ubytování pro až 11 osob ve 3 ložnicích. 
Hostům jsou k dispozici tři třílůžkové pokoje (možnost dalších dvou přistýlek). Společenská místnost s TV + sat + Free WiFi a vybavená kuchyňka. Dvě koupelny se sprchovacím koutem a WC. 
Objekt je vytápěn krbovými kamny, v letním období na požádání možno dodat el. přímotop.

Okolí chalupy a Malá Morava

Dolní Morava je oblíbenou rekreační lokalitou během celého roku. Na jaře a v létě je ideálním místem pro horskou turistiku, horskou cyklistiku a adrenalinové aktivity a další. Uvádíme zde jen několik tipů pro spestření Vašeho pobytu u nás: Plavecký areál Aquatoll Šumperk, vzdálenost 25kmKrytý a venkovní bazén, brouzdaliště pro děti, skluzavky, průlezky, dále jsou poskytovány masáže, podvodní masáže, regenerace, perlička, skotské střiky, parafín, rašelina, suchá uhličitá koupel. Přehrada Pastviny, vzdálenost 25kmKkoupání, vodní lyžování, potápění, rybaření. Termální lázně Velké Losiny, vzdálenost 25kmRelaxační centrum Branná, vzdálenost 18kmRybolov na řece Moravě nebo na Rybářské baště Vysoký Potok, vzdálenost 4kmJeskyně Na Pomezí, vzdálenost 42kmJeskyně Na Špičáku, vzdálenost 42km

Rezervovat ubytování v USEDLOST POD LIPOU - Malá Morava

Nejbližší ubytování v Malé Moravě a okolí

Ubytování Malá Morava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah