APARTMÁNY TONES - Hanušovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Zveme Vás do nově otevřeného rodinného apartmánového domu Tones, který se nachází v horské oblasti Hrubého Jeseniku v nadmořské výšce cca 654m nad mořem. Tato oblast je svojí polohou vhodná k celoroční rekreaci-turistika, cyklostezky, houbaření a lyžování... .

Vážení hosté, zveme Vás do nově otevřeného rodinného apartmánového domu Tones, který se nachází v horské oblasti Hrubého Jeseníku v nadmořské výšce cca 654m nad mořem. Tato oblast je svoji polohou vhodná k celoroční rekreaci - turistika, cyklostezky, houbaření a lyžování. .

Apartmánový dům Tones je rodinného typu a slouží výhradně pro ubytované hosty, kterým je přizpůsoben provoz celého objektu. Snažíme se o individuální přístup ke každému hostu s ohledem na jeho potřeby a požadavky. Pobyt u nás je vhodný pro rodinnou rekreaci, firemní školení, rodinné oslavy, přátelská setkání a podobně. Prostory, které jsou navrženy ve stylu lidových tradic na venkově. Pro hosty je k dispozici stylová společenská místnost, kde se objevují dobové fotografie místního okolí. Dále denní i večerní bar s výčepem, televizi a internetem. Po Vaši relaxaci je připravena sauna a masážní vana pro dvě osoby, vše je v dobovém provedení. V nejbližší době bude nově otevřen vinný sklep s posezením.

V horním patře je umístěn apartmán, který zařízen v dobovém provedení s kuchyní a sociálním zařízením. Koupelna je vybavená rohovou vanou a 2 umyvadly. Dva stylové jídelní kouty vytváří příjemní prostředí. Celý penzion a jeho prostory jsou nekuřácké. Po dohodě poskytujeme ubytování pro domácí zvířata. Parkování je možné přímo u penzionu. Stravování v apartmánech vlastní.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY TONES - Hanušovice

Nejbližší ubytování v Hanušovicích a okolí

Ubytování Hanušovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah