JIROTOVY BOUDY II - Telnice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Nová kvalitně zařízená 4 - pokojová chata (cca. 120 m²) leží v chatové osadě na atraktivním místě v blízkosti lyžařského areálu Telnice a četných turistických tras a nabízí pronájem pro max. 8 osob.

V chatě je zavedeno připojení k internetu (WI - FI). El. topení. Nekuřácký objekt. Na svažitém terasovitě řešeném pozemku u chaty (300 m²) je k dispozici pergola s venkovním posezením, zahradním krbem a šipkami. V létě bude u chaty připravena nafukovací vířivka pro 4 osoby. Děti mohou využít trampolínu (průměr 2,5 m), malé pískoviště a několik dalších dětských atrakcí. V malém zahradním domečku je možné uschovat lyže popř. několik jízdních kol. V zimě je potřeba mít ve výbavě sněhové řetězy.

JIROTOVY BOUDY II ubytování v chalupě

Do chaty se vstupuje přes verandu s krbem, stolem a židlemi. Následuje chodba. Z ní se vchází do obytného pokoje, který je vybaven sedací soupravou, TV, rádiem a společenskými hrami. Součástí obytného pokoje je také plně vybavený kuchyňský kout. V chatě je zavedena voda z vlastní studny. V přízemí chaty se dále nachází samostatné WC s umyvadlem a pračkou. Z obytného pokoje vede schodiště do prvního patra, kde se nachází koupelna a 2 samostatné ložnice: 1/ s patrovou postelí a 2/ se 2 lůžky. Z prvního patra vedou dále příkré schody do podkrovní ložnice s dvojlůžkem a 2 lůžky, místnost oddělená dveřmi. K dispozici je dětská postýlka a dětská židlička. V přízemí chaty se dále nachází samostatné WC s umyvadlem a pračkou. V prvním patře koupelna (sprchový kout, umyvadlo, WC, bojler 125 l). Chata je kompletně vybavená. Plně vybavený kuchyňský kout ve kterém jsou k dispozici sklokeramická varná deska (4 varné jednotky), el. trouba, lednička s mrazícím boxem, myčka na nádobí, mikrovlnná trouba, toustovač, el. konvice a u kuchyňského pultu 4 židličky.

Rezervovat ubytování v JIROTOVY BOUDY II - Telnice

Nejbližší ubytování v Telnici a okolí

Ubytování Telnice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah