HOTEL NAPOLEON - Petrovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension U Johnů leží 1500m od exitu 87 na dálnici D8,3 km od hraničního přechodu Petrovice-SRN. Je ideálním místem při nebo z cest do severských států (Dánsko, Švédsko, Norsko) popř. severní Německo atd. Nachází se na hřebenu východních Krušných hor a je jejich posledním hotelem před Nakléřovským průsmykem a Labskými pískovci (Tisá, Děčínský Sněžník, Českosaské Švýcarsko se soutěskami ve Hřensku). V okolí pensionu je spousta příležitostí k pěší i cyklo turistice, v zimě potom k běžkování, sáňkování nebo lyžování na nedaleké sjezdovce v Telnici.

Pension je staršího data. Od 1. června 2018 má nové mladé majitele, kteří pomalu, ale jistě pracují na jeho přestavbě, renovaci a modernizaci. Pension má vlastní restauraci s českou kuchyní, velkou nabídkou alko i nealko nápojů a otevírací dobou přizpůsobenou hostům. Pension vítá malé i velké hosty, domácí mazlíčci jsou zde také vítání. Úschovna kol nebo motorek a vlastní parkoviště před pensionem je samozřejmostí. Z pensionu je nádherný výhled na Děčínský Sněžník a skály v Tisé, sice se nachází u hlavní silnice, ale v okolí jsou jen louky a lesy a je zde ticho a klid. Po celém objektu je k dispozici wifi. Pension disponuje vlastní prádelnou, takže při delším pobytu není problém vyprat a usušit Vaše prádlo. Majitelé jsou přátelští, komunikativní a snaží se splnit každé přání svých hostů.

HOTEL NAPOLEON ubytování v pensionu

Pension nabízí několik dvoulůžkových pokojů a dva pokoje rodinné určené až pro 5 osob. Dále jsou k dispozici pokoje bez koupelny a to pro 8 nebo 3 osoby. Pro hosty těchto pokojů je k dispozici koupelna a toalety na patře.

Pokoje jsou vybaveny oddělenými nebo manželskými postelemi, šatní skříní, botníkem a koupelnou.

Vybavení pokojů je starší, ale postupně obměňováno nábytkem novým a celkově jsou pokoje renovovány a modernizovány.

Recepce

Hosté jsou ubytováváni od 17:00 do 20:00 hodin. Pozdější ubytování není po předchozí domluvě problém. Opuštění pokojů je do 10:00 hodin.

Gastronomie

Restaurace je otevřena od 17:00. Nabízíme výběr z klasických českých jídel.

Okolí pensionu a Petrovice

V letním období se v okolí nabízí vyjížďky po cyklistické Krušnohorské magistrále, vyjížďky do Labských pískovců přes novou cyklotrasu podél Labe do Bad Schandau, Königsteinu, Pirny, Drážďan nebo na druhou stranu na Cínovec, Moldavu, Fláje a na německé straně Altenberg s aquaparkem, Bärenstein, Bad Gottleuba atd.

Pro pěší jsou zde značené turistické trasy nebo lesní cesty s nádhernými výhledy nebo výlet na Komáří vížku, kde je nejdelší lanová dráha u nás. Ve vzdálenosti dvou kilometrů možnost koupání v přírodním rybníce s průzračnou vodou. - V zimě je lyžařská trasa přímo od pensionu a pro sjezdové lyžování je k dispozici blízské lyžařské středisko Telnice se sjezdovkami pro děti i pokročilé lyžaře.

Pokud toužíte po městských výletech máte navybranou. Půl hodinka do Děčína, který se pyšní nádherným zámkem, ZOO nebo Aquaparkem. Odtud už je to kousek do Hřenska, Soutěsek a na Pravčickou bránu a nebo do Benešova nad Ploučnicí, kde stojí za návštěvu zámek a nebo termální koupaliště. Na druhou stranu je to 20 minut do Ústí nad Labem, kde opět stojí za návštěvu velká ZOO, krásný hrad Střekov a nebo nákupní centrum Forum. Dále stojí za zmínku lázešnké město Teplice, ve kterém jste také za 20 minut. Do Prahy se po dálnici dostanete za necelou hodinku a půl. Vzhledem k tomu, že pension leží pár minut od německých hranic, určtiě stojí za návštěvu městečko Bad Schandau, hrad Königstein a nebo můžete vyrazit za nákupy do Drážďan.

Rezervovat ubytování v HOTEL NAPOLEON - Petrovice

Nejbližší ubytování v Petrovicích a okolí

Ubytování Petrovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah