ADOLFOVSKÝ DVŮR - Telnice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel & Restaurace Adolfovský Dvůr se nachází v malebné části Krušných hor, v obci Adolfov, 18 km od města Ústí nad Labem.

Adolfov je atraktivní turistická oblast v letním i v zimním období. Adolfov leží na trase cyklistické a lyžařské Krušnohorské magistrály a kříží se zde mnoho turistických cest.

Kapacita hotelu je 11 pokojů, restaurace je 50 mist. Poskytujeme služby jednotlivcům, rodinám, školkám i školám, zimním kurzům a pro firemní či soukromé společenské akce. V hotelu ani v restauraci se nekouří.

Hotel & Restaurace Adolfovský Dvůr je nejlépe dostupný vlastním automobilem, který hosté mohou parkovat přímo u hotelu.

ADOLFOVSKÝ DVŮR ubytování v hotelu

Kapacita hotelu je 1× Apartmá s 1 ložnicí, 1× Apartmá se 2 ložnicemi, 3× Čtyřlůžkový pokoj s externí koupelnou, 2× Dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi a společnou koupelnou, 2× Rodinný pokoj s koupelnou, 1× Rodinný pokoj s vanou, 1× Třílůžkový pokoj se společnou koupelnou.

Gastronomie

V objektu je restaurace o kapacitě 50 míst.

Okolí hotelu a Telnice

Adolfov je atraktivní turistická oblast v letním i v zimním období. Adolfov leží na trase cyklistické a lyžařské Krušnohorské magistrály a kříží se zde mnoho turistických cest.

Letní období: turistika - v blízkém okolí je mnoho turistických cílů - Komáří Vížka, skalní město Tisá, rozhledna Děčínský Sněžník, Českosaské Švýcarsko - Hřensko a Pravčická Brána

cykloturistika (cyklotrasy Krušných hor a Německa), jízda na koních - cca 3 km od chaty, skalní lezení - Tisá, Rájec, Ostrov, Labské pískovce, koupání: přírodní jezera Cínovec, Stříbrňák a Cihlák

Zimní období: lyžování - 200 m od chaty leží lyžařské středisko ski areál Zadní Telnice s 5 - ti vleky a 9 sjezdovkami, nově sedačková lanovka!

běžky - 100m od chaty jsou upravované, značené běžecké tratě, snowkiting - 200 m od chaty nejlepší podmínky v ČR

Celoročně: Aquapark Pirna a Bad Schandau - 25 km od chaty

Možnosti koupání: koupaliště Oprám, jezero Milada, jezero Barbora.

Blízká lyžařská střediska: Telnice, Krupka.

Rezervovat ubytování v ADOLFOVSKÝ DVŮR - Telnice

Nejbližší ubytování v Telnici a okolí

Ubytování Telnice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah