SKLEP VÍNO STRÝČEK - Velké Bílovice

Více o apartmánu

Popis ubytování

Zavítejte na jižní Moravu a ubytujte se přímo mezi sklepy obklopeni vinohrady s krásným výhledem do krajiny. Náš sklep je po kompletní rekonstrukci a nabízí nadstandardní zázemí pro 8 osob ve dvou samostatných pokojích a jednom apartmánu.

​Dále je k dispozici společná kuchyně s jídelnou a v nižším patře velká stylová degustační místnost s kuchyňkou a vinotékou, která je vhodná pro večerní posezení u vína. Prostor volně navazuje na cihlový kvelbený sklep s barikovými sudy, kde pořádáme řízenné degustace s vinařem. Ke společným prostorům patří 2 toalety. Ve velké kuchyni je všem k dispozici lednička, myčka, varná deska, trouba, mikrovlnka a kávovar. Bude možné použít i pračku se sušičkou.

SKLEP VÍNO STRÝČEK ubytování v apartmánu

​Apartmán – pro 4 osoby (v patře) – jedna samostatná ložnice a druhá ložnice s posezením a kuchyňkou. Pokoj č. 1 – pro 2 osoby (boční vchod v přízemí) – pokoj s vlastní kuchyňkou. Pokoj č. 2 – pro 2 osoby (v patře) – pokoj bez vlastní kuchyňky, zde je pouze kávovar a varná konvice. Každý pokoj má svou koupelnu se sprchovým koutem a záchodem.

Rezervovat ubytování v SKLEP VÍNO STRÝČEK - Velké Bílovice

Nejbližší ubytování ve Velkých Bílovicích a okolí

Ubytování Velké Bílovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah