PENZION U ŠKOLY - Velké Bílovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Vítejte na stránkách našeho rodinného penzionu „U Školy". Pro Vaše víkendové pobyty, rodinnou rekreaci nebo firemní akci nabízíme pěkné ubytování na okraji Velkých Bílovic, největší vinařské obce v Česku.

Rodinný penzion „U Školy“ byl postaven v roce 2004 a díky své přátelské atmosféře se k nám naši hosté opakovaně vrací. Pochvalují si blízkost sklepů a vinic, které se nachazí necelý kilometr od nás. Je to velmi příjemná procházka, která Vám při večerním návratu ze sklípka může pomoci vystřízlivět.
Další z výhod našeho penzionu je dobrá poloha – leží na okraji Velkých Bílovic pouhé 3 km od dálnice D2 směr Bratislava, exit 42 – Podivín. Pokud se k nám chcete dostat jinak než autem, jednoduše můžete využít i veřejnou dopravu. Jelikož penzion spravujeme již mnoho let, máme zkušenosti s nejrůznějšími žádostmi a přáními. Vždy se snažíme je ochotně a co nejlépe splnit. A proto, pokud budete mít jakékoliv dotazy či přání, nebojte se nás zeptat. Vždy Vám rádi odpovíme a pomůžeme. Ať už je to otázka, jak se dostat do lednického zámku, nebo který vinař Vám ochotně otevře svůj sklep a provede Vás mezi vinohrady. Mezi naše hosty patří milovníci vína, vášniví cyklisté křižující jižní Moravu i rybáři mířící k blízkému rybníku. Hojně našich služeb využívají rovněž fotbalové kluby, protože pouhých 500 m od penzionu se nachází dobře udržované fotbalové hřiště, které lze pronajmout.

PENZION U ŠKOLY ubytování v pensionu

Pokoje a cena V penzionu je k dispozici celkem 11 pokojů a to ve složení 10 dvoulůžkových pokojů a 1 čtyřlůžkový pokoj. Celková kapacita včetně osmi přistýlek je 32 lůžek. Všechny pokoje jsou vybaveny TV, koupelnou se sprchou a WC. K dispozici je i jeden bezbariérový pokoj. U objektu je zahrada s venkovním posezením, grilem, udírnou, otevřeným ohništěm, letním barem, hřištěm na plážový volejbal, pískovištěm a bazénem. Nechybí ani parkoviště a úschovna kol.
Možnosti Stravovat se lze přímo v penzionu. V blízkosti je areál fotbalového hřiště a tenisové kurty. V okolí Velkých Bílovic je možné využít několik vinařských stezek a dále cyklostezek, jež jsou součástí Lednicko-valtického areálu. Na přání zajistíme posezení ve vinném sklepě, degustaci vín, cimbálovou muziku i pohoštění – studené a teplé jídlo, rauty, oslavy a firemní akce podle Vašich požadavků.

Recepce

od 8 do 21h

Gastronomie

po dohodě je možné zajistit polopenze. Více informací přimo u majitele

Okolí pensionu a Velké Bílovice

Okolí penzionu Přemýšlíte, co všechno lze ve Velkých Bílovicích a v okolí vidět? Zajímavých míst se v tomto regionu nachází celá řada.
Přímo ve Velkých Bílovicích lze doporučit návštěvu městského muzea, farního kostela Narození Panny Marie a habánských sklepů. Velmi příjemná je také procházka nebo vyjížďka na kole po naučně-poznávací stezce mezi vinicemi Velkých Bílovic. Na zhruba 15 km dlouhé stezce (mapa stezky zde), jež prochází třemi sklepními tratěmi – Púrynky, Belegrady a Pod Předníma – na Vás čeká celkem 10 odpočinkových míst se 13 infotabulemi. Nejhezčím místem stezky je kaplička na Hradišťku, ze které je krásný výhled na okolní krajinu. Pokud máte rádi cyklistiku a víno, pak určitě oceníte, že přes Velké Bílovice také vede známá Velkopavlovická vinařská stezka.
Největším skvostem je Lednicko-valtický areál V okolí Velkých Bílovic si největší pozornost zaslouží Lednicko-valtický areál, který je od roku 1996 zapsán na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO. Tisíce lidí sem každoročně jezdí za exotickým minaretem, romantickým sousoším Tři grácie nebo krásným lednickým zámkem s rozsáhlým parkem a skleníkem. Bližší informace o celém areálu, otevírací době a pořádaných akcích se můžete dočíst zde.
Za návštěvu rozhodně stojí i město Mikulov. Jeho zdobí historické centrum, Dietrichsteinská hrobka a velkolepý zámek, kde sídlí regionální muzeum. Nedaleko Mikulova se nachází i kapličku na proslulém Svatém kopečku. Dalšími tipy na výlety po okolí Velkých Bílovic je zoologická zahrada v Hodoníně a procházka po historických sklepech ve Velkých Pavlovicích. Vodáci mají možnost sjet řeku Dyji nebo případně její část. Že nemáte zrovna při sobě loď? Nevadí. Můžete si jen vypůjčit a můžete vyrazit. Více infromací naleznete na webu

Rezervovat ubytování v PENZION U ŠKOLY - Velké Bílovice

Nejbližší ubytování ve Velkých Bílovicích a okolí

Ubytování Velké Bílovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah