FARM LOVĚTIN - Jarošov nad Nežárkou

Více o hotelu

Popis ubytování

​Farma Lovětín je místem odpočinku, inspirace a růstu. Nachází se uprostřed krásné jihočeské přírody, je na samotě a přitom ve výborné dostupnosti. Původní statek je přestavěn na moderní seminární centrum. Pozvolna upravujeme dalších 35 hektarů lesa, zemědělské půdy a rybníků v udržitelnou permakulturní krajinu. ​Na idylickém místě uprostřed malebné jihočeské přírody září v plné kráse statek, který jsme v roce 2022 z gruntu přestavěli a zrekonstruovali. Ve 31 stylově zařízených pokojích, hodných pětihvězdičkového hotelu, najdete dostatek prostoru pro kvalitní odpočinek a klidný spánek. Můžete zde cítit hmatatelné ticho, ale i sám život, propojení a změnu, můžete zažít svůj osobní růst a nebo jen relaxovat, užívat si přírody a nechat se hýčkat těmi nejvyššími vibracemi a výborným jídlem. Společenské místnosti, knihovna s krbem a zimní zahrada vám naopak nabízejí mnoho příležitostí popovídat si v kruhu přátel a vychutnat si propojení s ostatními lidmi.

FARM LOVĚTIN ubytování v hotelu

​Všechny pokoje prošly důkladnou a citlivou rekonstrukcí. Každý z nich je jedinečný. Vybavení je pečlivě volené a individuálně laděné. Světlé interiéry se snoubí v teplých přírodních odstínech se spoustou dřeva, což navozuje dokonalé prostředí plné klidu a bezpečí. V závislosti na kategorii jsou některé pokoje vybavené vlastní koupelnou a terasou. Za velmi mimořádné považujeme, že pokoje jsou nízkoenergetické, bez TV a bez WLAN – škodlivého bezdrátového připojení. Z celého hotelu se můžete kochat dechberoucím výhledem na louky a lesy nebo na krásné zelené vnitřní nádvoří s platanem.

Gastronomie

​Standardem naší kuchyně jsou regionální a ekologicky vypěstované produkty zpracované do výživných a velmi chutných pokrmů. Většinou vaříme vegetariánsky, ale čas od času si pochutnáme i na mase, pokud pochází z místního volného chovu. V naší zeleninové zahradě dbáme na kvalitu a klademe důraz na původ plodin. Obděláváme ji s velkým nasazením podle biodynamických a permakulturních zásad bez jedů a průmyslových hnojiv. Obvykle podáváme bohaté snídaně formou bufetu s mnoha domácími produkty a tříchodové večeře připravujeme v podobném duchu.

Okolí hotelu a Jarošov nad Nežárkou

​Okolí farmy nabízí neomezené možnosti vyžití. S jízdním kolem, které máte k dispozici zdarma, si můžete udělat krásnou jízdu lesem až do centra Jindřichova Hradce.
Jindřichův Hradec je malé historické město s impozantním hradem a centrem města.
Rádi zorganizujeme i poznávací zájezdy do Prahy, Českých Budějovic, zámku Hluboká nad Vltavou či jiných působivých historických míst v okolí.

Rezervovat ubytování v FARM LOVĚTIN - Jarošov nad Nežárkou

Nejbližší ubytování v Jarošově nad Nežárkou a okolí

Ubytování Jarošov nad Nežárkou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah