PENZION U STARÝHO DUBU - Rodvínov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion U Starýho dubu vám nabízí příjemné ubytování a služby v klidném a idylickém prostředí uzavřeného uzavřeného a pečlivě udržovaného areálu s rodinou atmosférou s důrazem na individuální přístup k hostům.

Ubytování v pečlivě udržovaného areálu s rodinou atmosférou s důrazem na individuální přístup k hostům. Penzion se nachází v krásném a romantickém prostředí Jižních Čech nedaleko Jindřichova Hradce v těsné blízkosti rozmanité přírody České Kanady.
Pro vaši dovolenou a relaxaci je zde dále k dispozici bazén, masážní a kosmetické studio, wellness, minigolf, gril, krb, dětské hřiště a pár metrů vzdálená cyklostezka.
Penzion U starýho dubu Vám spolu s ubytováním nabízí ideální podmínky pro malé i větší konference. Vaše firemní akce, společenské akce, školení, rauty nebo svatební hostiny, můžete prožít uprostřed krásné přírody České Kanady v Jižních Čechách, navíc jen 4 km od Jindřichova Hradce. Sál je vybaven moderní audio vizuální technikou, flipchartem a Wifi. Kapacita pro semináře a setkání je 44 osob.

PENZION U STARÝHO DUBU ubytování v pensionu

Možnost ubytování v hlavní budově v Penzion U starýho dubu (jedno a dvoulůžkové pokoje na přání s terasou, dvoulůžkové pokoje mezonet s možností dvou přistýlek a apartmány) nebo v samostatné budově Na vejminku (dvou a čtyř lůžková apartmá s terasou a kuchyní), která přímo navazuje na penzion.
Všechny pokoje a apartmány jsou vybaveny vlastní sprchou, WC, TV a bezdrátovým připojením k internetu. Apartmá s kuchyněmi jsou vybavena dvouvaříčem, lednicí, mikrovlnou troubou, varnou konvicí a nádobím. V penzionu je k dispozici společná mikrovlnná trouba

Gastronomie

V penzionu U starýho dubu vaří domácí českou kuchyni, která je založena na tradičních českých surovinách od místních farmářů a dodavatelů. Ochutnat u nás můžete i z naší nabídky mezinárodní kuchyně, speciality především francouzské a italské, nebo delikatesní švýcarské národní pokrmy jako je Raclette či Fondue. Pro větší skupiny rádi připraví na venkovním rožni grilované selátko, uzenou grilovanou kýtu a spoustu jiných dobrot.
Penzion má dvě samostatné restaurace A la carte, nekuřáckou restauraci s kapacitou 30 míst a kuřáckou - Rustikální bar s kapacitou 20 míst a letní terasou u bazénu pro 40 osob.

Okolí pensionu a Rodvínov

Panenská nedotčenost okolní krajiny je ideálním místem pro milovníky houbaření, cykloturistiky, rybolovu, pěší turistiky nebo jízdy na koních. Ubytování Jižní Čechy, ubytování Jindřichův Hradec, ubytování Česká Kanada, cyklostezkyV případě špatného počasí se vám jistě bude líbit návštěva Jindřichohradeckého muzea či zámku, romantické Červené Lhoty, nebo si můžete vybrat z mnoha jiných zajímavostí kterých jsou Jižní Čechy, Česká Kanada i samotné jindřichohradecko plné.

Rezervovat ubytování v PENZION U STARÝHO DUBU - Rodvínov

Nejbližší ubytování v Rodvínově a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah