PODKROVÍ U JIHOČESKÉHO RYBNÍKA - Jarošov nad Nežárkou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Podkroví u jihočeského rybníka poskytuje ubytování v soukromí s velkou terasou a výhledem na rybník. Ubytování se nachází nedaleko Jindřichova Hradce v obci Jarošov nad Nežárkou.

Podkroví u jihočeského rybníka stojí u rybníka ve vesnici nedaleko Jindřichova Hradce. Do půl hodiny jste v Třeboni, Táboře, Telči, Slavonicích, na Červené Lhotě nebo v Pelhřimově. Apartmán se skládá z kuchyně, obývací částí, koupelny a WC. V apartmánu se dále nachází jedna ložnice a střešní terasa s výhledem na přilehlý rybník a les.

Samozřejmostí je Wi-Fi, parkování před domem a možnost uschovat si kola v garáži v přízemí.

PODKROVÍ U JIHOČESKÉHO RYBNÍKA ubytování v apartmánu

V podkrovním apartmánu je jedna ložnice se dvěma lůžky a jeden velký společný pokoj (obývák, kuchyň, jídelna, herna, další dvě lůžka). Ve společné místnosti je stůl na stolní tenis s pálkami.

Recepce

Ubytovat se můžete po domluvě samostatně (např. při příjezdu pozdě v noci apod.). Většinou hosty ubytuji osobně - bydlíme v přízemí.

Gastronomie

Na polední menu doporučuji hospodu Pod kostelem v naší vesnici.

Okolí apartmánu a Jarošov nad Nežárkou

Navštivte malebná jihočeská města Třeboň, Telč, Slavonice, Tábor a samozřejmě Jindřichův Hradec. Blízkými památkami jsou zámek Červená Lhota, největší pohyblivý betlém na světě v jindřichohradeckém muzeu, Schwarzenberská hrobka nebo zámek v Třeboni. Milovníci přírody se mohou vydat do České Kanady nebo do okolí Třeboňských rybníků. Děti ocení blízký aquapark, houbový park v Roseči, ZOO Na Hrádečku nebo rozhlednu U Jakuba s přírodním dětským hřištěm.

Rezervovat ubytování v PODKROVÍ U JIHOČESKÉHO RYBNÍKA - Jarošov nad Nežárkou

Nejbližší ubytování v Jarošově nad Nežárkou a okolí

Ubytování Jarošov nad Nežárkou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah