APARTMÁNY U BEKA - Loučná nad Desnou

Více o apartmánu

Popis ubytování

Nově zrekonstruované apartmány se nacházejí v podhůří Hrubého Jeseníku v obci Loučná nad Desnou. Tato lokalita nabízí velkou škálu sportovních i rekreačních aktivit v každém ročním období a každá věková skupina si zde najde to své. Apartmány jsou situovány v blízkosti zámeckého parku a nedaleko lyžařského střediska Kouty nad Desnou.

Apartmány u Beka poskytují ubytování pro až 13 osob ve 2 apartmánech.
Každý apartmán je vybaven kuchyňskou linkou, obývacím pokojem, ložnicemi, vlastním sociálním zařízením, WiFi, ručníky a povlečením. Dětská postýlka na vyžádání. Není součástí apartmánů. Hosté mají k dispozici společnou technickou místnost pro úschovnu lyží či kol a mohou využít i infrasaunu, která se nachází ve vstupní místnosti do domu. Apartmány jsou situovány v jednom ze dvou rodinných domů s prostornou zahradou a společnou terasou s výhledem na zdejší krajinu. V druhém domě žije majitel.

APARTMÁNY U BEKA ubytování v apartmánu

​Apartmán č. 1 (3+1,75 m2) pro 5+1 osob se nachází v přízemí s přímým vstupem na terasu a poskytuje: Obývací pokoj: rozkládací pohovka pro 1 - 2 osoby (bráno jako přistýlka), stolek, televize. Ložnice: manželská postel + jednolůžko, šatní skříň. Pokoj: dvojlůžko, šatní skříň. Kuchyň: plně vybavena nádobím, sklokeramický sporák, trouba, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem, jídelní stůl pro 6 osob.
Apartmán č. 2 (3+kk, 63m2) pro 6+1 osob se nachází v 1. patře a poskytuje: Obývací pokoj společně s kuchyňským koutem: rozkládací pohovka pro 1 - 2 osoby (bráno jako přistýlka), stolek, televize, kuchyň plně vybavena nádobím, sklokeramický sporák, trouba, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem, jídelní stůl pro 6 osob. Ložnice: manželská postel + jednolůžko + šatní skříň. Pokoj: dvojlůžko + jednolůžko, šatní skříň.
Oba dva apartmány mají vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem, umyvadlovým setem a WC. V celém domě se nachází ústřední topení vytápěné plynovým kotlem.

Gastronomie

Každý apartmán je vybaven kuchyní pro vlastní stravování. V okolí je možnost navštívit místní restaurace Hostinec Heik, Na staré poště, Fara, Oáza či Biograf.

Okolí apartmánu a Loučná nad Desnou

V Loučné nad Desnou jsou značné turistické a cykloturistické trasy, např. Medvědí hora, přečerpávací vodní elektrárna Dlouhé Stráně, Červenohorské sedlo, Praděd atd. V blízkém okolí můžete navštívit: zámecký park, památnou stromovou alej k hrobce rodu Kleinů, rybník Kocián s Rybářskou baštou, kde je možnost si zapůjčit rybářský prut a sám si ulovit rybu, rozsáhlé dětské hřiště, skatepark, minigolf, tenisové kurty a bowling. Po cestě na Červenohorské sedlo se nachází spousta lyžařských sjezdovek: Ski centrum Oáza, Kareš, Přemyslov, Kouty nad Desnou a nakonec samotné Červenohorské sedlo. V opačném směru se nacházejí Velké Losiny s muzeem ruční výroby papíru, zámecký park a termální lázně. V Rapotíně je zemědělský skanzen s muzeem veteránů a zoopark. Ve Vikýřovicích můžete navštívit muzeum silnic.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY U BEKA - Loučná nad Desnou

Nejbližší ubytování v Loučné nad Desnou a okolí

Ubytování Loučná nad Desnou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah