APARTMÁNY LOUČNÁ NAD DESNOU

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány se nachází v centru obce Loučná nad Desnou, která leží v malebném údolí řeky Desné v samém srdci Jeseníků, 5 km od známých Lázní Velké Losiny. Loučná je skvělým místem pro letní turistiku, relaxaci nebo pro aktivní zimní odpočinek na horách pro všechny věkové skupiny.

K dispozici jsou tři plně vybavené apartmány, a to "Velký apartmán" pro 10 osob a dva "Malé apartmány" pro 4 osoby. Objekt je centrálně vytápěn, parkování v objektu. Venkovní posezení, bazén, ohniště, dětská skluzavka a pískoviště.

APARTMÁNY LOUČNÁ NAD DESNOU ubytování v apartmánu

V malém apartmánu je obývací místnost se dvěma rozkládacími sedačkami, vybavená kuchyňka, ložnice a WC s umyvadlem a sprchou.  

Velký apartmán má v přízemí obývací místnost s krbem a televizí, vybavenou kuchyň /mikrovlnná trouba, plynový sporák s troubou, varná konvice/, ložnici pro 2 osoby a soc. zařízení se sprchou. V patře jsou tři ložnice – dvě dvloulůžkové a jedna čtyřlůžková, a opět WC s umyvadlem a sprchou.  

K malému i velkému apartmánu je místnost pro úschovu lyží.

Gastronomie

Bez stravy, každý apartmán má vybavenou kuchyňku.

Okolí apartmánu a Loučná nad Desnou

Apartmány se nachází v centru obce Loučná nad Desnou, která leží v malebném údolí řeky Desné v samém srdci Jeseníků, 5 km od známých Lázní Velké Losiny. Loučná je skvělým místem pro letní turistiku, relaxaci nebo pro aktivní zimní odpočinek na horách pro všechny věkové skupiny. Jeseníky jsou vhodné pro lyžaře Ski areál Kouty, Ski areál Přemyslov a mnoho dalších areálů v blízkém okolí. Pěší i cyklo turistika, minigolf, Lázně Velké Losiny, Ruční papírna ve Velkých Losinách, Zámek Velké Losiny, Vodní elektrárna Dlouhé stráně, Termální lázně Velké Losiny

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY LOUČNÁ NAD DESNOU

Nejbližší ubytování v Loučné nad Desnou a okolí

Ubytování Loučná nad Desnou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah