NA KOPEČKU 2 - Loučná nad Desnou

Více o chatě

Popis ubytování

​Chata na Kopečku se nachází v Loučné nad Desnou a díky soukromí v klidné části obce je obzvláště vhodná pro rodiny s dětmi, páry či menší kolektivy. Nachází se na okraji obce v blízkosti jsou lesy, louky, řeka, nádherné výhledy na hory a zdravý, čistý vzduch. Možnost stravování za výhodné ceny. V případě zájmu exkurze vodní elektrárny zdarma.
Vytápění je elektrické akumulační (v ceně).   Parkování je možné u objektu zdarma. Objekt je oplocen a hlídán kam. systémem.

NA KOPEČKU 2 ubytování v chatě

​Chata k pronájmu poskytuje ubytování pro až 16 osob ve 3 ložnicích a jednom apartmánu.   Ložnice č. 1 pro 2+2 osoby (+rozkládací pohovka pro 2 osoby), Ložnice č. 2 pro 2+1+1 osoby a  Ložnice č. 3 pro 2+1+1 (+rozkládací pohovka).   Kompletně zařízený rodinný apartmán 2+2 (+přistýlka).   Postele jsou povlečené (+mýdlo a šampon) je samozřejmostí a je v ceně bez doplatků. Používání WiFI i TV taktéž bez doplatků!   Sociální zařízení je k dispozici v podobě 2× WC, 2× umývadlo, sprchový kout.

Gastronomie

​Stravování vlastní a v obci je obchod s potravinami vzdálený cca 200 m.   Kompletně vybavená kuchyň včetně nádobí a spotřebičů.

Rezervovat ubytování v NA KOPEČKU 2 - Loučná nad Desnou

Nejbližší ubytování v Loučné nad Desnou a okolí

Ubytování Loučná nad Desnou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah