CHALUPA SOKOLÍK - Proseč

Více o chalupě

Popis ubytování

Luxusní a velmi atraktivní Chalupa Sokolík se nachází v malebném městě Proseč na pokraji Českomoravské Vysočiny a Žďárských vrchů. Nedaleko atraktivních center Svratka a Hlinsko, vhodných pro klidné a příjemné rodinné sportování. V dojezdové vzdálenosti cca 30 km se nachází lyžařské a bikové centrum v Novém Městě na Moravě.

Moderně zrekonstruovaná chalupa je díky své poloze ideální vstupní branou do krajiny, která si dosud zachovala svou panensky nedotčenou tvář. Je určena těm, kteří ocení klid a relax v moderně a stylově upravených interiérech a exteriérech za použití kvalitních přírodních materiálů, dřevo, kámen a kov a kdo má rád aktivní odpočinek v překrásné přírodě.

CHALUPA SOKOLÍK ubytování v chalupě

Chalupa nabízí 5 stylově vybavených komfortních rodinných pokojů. Rodinný pokoj pro 6 osob s manželskou postelí a se dvěma dvoupatrovými dětskými palandami. Rodinný pokoj pro 4 osoby s manželskou postelí a se dvěma postelemi. Dvoulůžkový pokoj s prostorným balkónem. Rodinný pokoj pro 3 osoby s manželskou postelí a jednou dětskou postelí. Rodinný pokoj pro 5 osob s manželskou postelí a se třemi postelemi. Sociální zařízení - v chalupě jsou 2 samostatné toalety a 2 koupelny. Menší koupelna se sprchovým koutem a pračkou a prostorná koupelna s velkou vanou.
Přízemí: vstupní chodba s krbemkompletně vybavená, prostorná stylová kuchyně s kvalitními spotřebiči, americkou lednicí, lednicí a myčkouprostorná jídelna/společenská místnost s LCD televizíkoupelna se sprchovým koutem a pračkou, samostatné WC6 lůžkový pokojherna se stolním tenisem a elektronickými šipkami Patro: pracovní prostorrelaxační prostorvelká koupelna s vanou, samostatné WC4 pokoje se 14 lůžky Wellness: bazén s relaxačními lehátkyvenkovní hydromasážní Jacuzzi/vířivka pro 6 osob pro celoroční využitíFinská sauna s výhledem do přírody

Rezervovat ubytování v CHALUPA SOKOLÍK - Proseč

Nejbližší ubytování v Proseči a okolí

Ubytování Proseč

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah