VILA ANTIK - Nové Hrady

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více ve vile

Popis ubytování

​Vila ANTIK nabízí moderní ubytování ve městě Hové Hrady s výhledem na místní zámek.

​Vila ANTIK Nabízí ubytování ve zrekonstruované historické secesní vilce s krásným výhledem na zámek Nové Hrady. Apartmány jsou velmi dobře vybavené a nabízí komfortní ubytování. Kromě krásného zámku najdete v okolí mnoho turistických i kulturních atrakcí, které vám zajistí bohatý program na mnoho dní. Mezi nejvýznamnější patří přírodní rezervace Toulovcovy maštale, Pivnická rokle, město a zámek Litomyšl, hrad Košumberk, pískovcová skalní obydlí ve Zderazi a další. Věříme, že budete v našem ubytování spokojeni a užijete si celý pobyt.

VILA ANTIK ubytování ve vile

​V historickém domě jsou umístěny dva obytné apartmány, herna v dřevěném přístavku, krásný klidný dvůr s posezením a grilem. V přízemí je volný sál bez vybavení s možností využití na workshopy, cvičení, promítání, atd.
V prvním patře se nachází zámecký apartmán se čtyřmi ložnicemi, velkým obývacím pokojem s výhledem na zámek, kuchyní, koupelnou a záchodem. Ve třech ložnicích jsou manželské postele a v jedné jsou dvě samostatné postele. Maximální kapacita je 8 osob. Vybavení apartmánu je koncipováno do zámeckého stylu pro maximální zážitek z ubytování.
Nový podkrovní apartmán je zařízen pohodlným nábytkem i moderními kuchyňskými spotřebiči (myčka, indukční varná deska, atd.). Ve větší ložnici je umístěna manželská postel a dvě samostatné postele. V menší ložnici je manželská postel a rozkládací pohovka. Obývací pokoj je spojen s jídelnou a kuchyní a tvoří obrovský prostor pro společně strávený čas u jídla nebo odpočinku.

Gastronomie

Oba apartmány disponují svou vlastní vybavenou kuchyní. V obci Nové Hrady můžete navštívit dvě restaurace a cukrárnu, pěknou procházkou dojdete do známé chaty Polanka.

Okolí vily a Nové Hrady

V bezprostředním okolí se nachází mnoho turistických i kulturních atrakcí, které vám zajistí bohatý program na mnoho dní. Mezi nejvýznamnější patří:
Přímo naproti naší Vile Antik1. Rokokový zámek Nové Hrady s rozhlehlými kvetoucími zahradami (italská, francouzská, bílá, jezírko s pergolou, rozárium, parkánová zahrada, zelené divadlo, anglický park s křížovou cestou, zeleninová zahrada, muzeum motokol, venkovní labyrint (bludiště), galerie klobouků, kavárna, restaurace
2. Přírodní rezervace Toulovcovy maštale (5km) - skalní město v malebném lese, pískovcové útvary. Tato lokalita je ideální jak pro pěší tůry, tak pro cyklovýlety.
3. Pivnická rokle - nejlépě pěšky z obce Dolany (parkování za mostkem za Dolanským mlýnem u louky), pro fyzicky zdatnější turisty, dvě koryta rokle, překonávání tůní, kamenů, žebříku, protahování se mezi pískovcovými stěnami, rokle je malebná, plná mechů a kapradin s výskytem mloka skvrtnitého, zvládnou i šikovné menší i větší děti (5km)
4. Historické město a zámek v UNESCO Litomyšl (14km) - zámecké sklepení se sochami Olbrama Zoubka, se srdcem pro Václava Havla, unikátní divadlo v zámecké prohlídce, rodný byt Bedřicha Smetany naproti zámku v bývalém pivovaru, tajemné muzeum umělce, výtvarníka, knihtiskaře, dřevorytce J. Váchala zvané PORTMONEUM, historické náměstí s podloubími a pralinkárnou Choco café, Piaristický chrám, krásné Klášterní zahrady, regionální muzeum a další...
5. Hrady Košumberk se zříceninou, vyhlídkou i vnitřní prohlídkou, lapidáriem, letním kinem, kulturní program Košumberské léto
6. Hrad Rychmburk - prohlídka věže, epozic, sklepení, pod hradem v údolí je kamený mostek - turistická značka Vás zavede do přírodní rezervace v malebném údolí řeky Krounky a Novohradky
7. Historické město Polička, nedaleko hrad Svojanov
8. Pískovcová skalní obydlí ve Zderazi (otevřené volně, vstupné dobrovolné)
9. Kozlův kopec, chata Maxe Švabinského s restaurací, rozhledna
10. Chaloupka Maxe Švabinského (10km z LITOMYŠLE), Kozlov čp. 50, malebná roubená chalupa z roku 1851, provozuje Městské muzeum Česká Třebová, Nedaleko Litomyšle na konci vesničky Kozlov stojí nenápadná chaloupka s umělecky pravděpodobně nejcennějším malovaným štítem u nás. Výjev „Sv. Václav přijímá dary“ vymaloval totiž jeden z nejvýznamnějších českých umělců, Max Švabinský, společně se svými novopečenými švagry, v roce své svatby s Elou Vejrychovou, která se stala na dlouhá léta jeho múzou.
11. Žulová stezka mezi horkami - start u koupaliště Skuteč.

Rezervovat ubytování v VILA ANTIK - Nové Hrady

Nejbližší ubytování v Nových Hradech a okolí

Ubytování Nové Hrady

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah