UBYTOVÁNÍ TOULOVCOVY MAŠTALE - Proseč

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Ubytování Toulovcovy Maštale se nacházejí v nově zrekonstruovaném objektu bývalého hostince „NA ŠUMAVĚ“ v městě Proseči.

Ubytování Toulovcovy Maštale se nacházejí v nově zrekonstruovaném objektu bývalého hostince „NA ŠUMAVĚ“, který je situován 150 metrů od náměstí v Proseči. V domě není restaurace, hřiště nebo jiná zařízení, která by na některé hosty mohla mít rušivý vliv. Hosté se mnohou ubytovat v prostorně a účelně vybavených apartmánech a dvoulůžkovém pokoji. Jak apartmány, tak dvoulůžkový pokoj jsou vybaveny kuchyňskou linkou, televizorem, bezdrátovým i kabelovým připojením k internetu a vlastní koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Každý kuchyňský kout je vybaven chladničkou, vařičem, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí a nádobím.

Pro hosty je připraveno venkovní posezení, úschovna jízdních kol.

UBYTOVÁNÍ TOULOVCOVY MAŠTALE ubytování v apartmánu

Apartmán je vhodný pro tři až pět osob. Skládá se z předsíně, prostorné obytné místnosti s manželskou postelí, kuchyně se dvěma jednolůžkovými postelemi nebo rozkládací pohovkou (též pro dvě osoby) a koupelny. Apartmán je možný doplnit o další lůžko a dětskou postýlku.

Dvoulůžkový pokoj se skládá z předsíně, kuchyňské linky a koupelny. Pokoj je možný doplnit o dětskou postýlku.

Okolí apartmánu a Proseč

Toulovcovy a Městské maštale – Přírodní rezervace s pískovcovými skalními útvary, krásná příroda dosud jen málo poznamenaná civilizací. Oblast je protkána sítí turistických stezek i cyklotras.
Zámek Nové Hrady – zámek v rokokovém slohu nazývaný „České Versailles“ nebo „Malý Schönbrunn“. Stálá expozice nábytku z období od baroka až po kubismus. V přilehlém špýcharu první české muzeum velocipedů.
Rychmburk – zachovalý hrad ze 14. stol. s okrouhlou 30 m vysokou věží přístupnou obvykle po dohodě. Před vstupem do hradu historické zachovalé „Městečko“.
Košumberk – romantická zřícenina gotického hradu, v blízkosti města Luže s četnými památkami
CHKO Žďárské vrchy – je považována za nejmalebnější chráněnou krajinnou oblast v naší zemi.
Polička – královské věnné město s mimořádně zachovalými hradbami a s přístupnou rodnou světnicí Bohuslava Martinů ve věži kostela.
Litomyšl – významné historické město s renesančním zámkem zapsaným v seznamu světového kulturního dědictví UNESCO.
Veselý kopec – Skanzen volně rozptýlených zemědělských stavení přibližující život na vesnici doplněný technickými památkami na vodní pohon.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ TOULOVCOVY MAŠTALE - Proseč

Nejbližší ubytování v Proseči a okolí

Ubytování Proseč

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah