KUBÁTOVNA - Libice nad Doubravou

Více o pensionu

Popis ubytování

​Penzion Kubátovna se nachází v klidné vesničce jménem Libická Lhotka, která se nachází v podhůří Železných hor. Pokoje mají výhled jak do zahrady areálu, tak na Železné hory. Nabízíme dva pokoje s vlastní koupelnou a kuchyňkou s tv a wi-fi.
Jeden pokoj je dvoulůžkový s přistýlkou a dalšími čtyřmi místy ke spaní na půdičce. Druhý pokoj je čtyřlůžkový s dalšími pěti místy na půdičce.
Domácí mazlíčci jsou povoleni pouze po předchozí domluvě s majitelem. Kolo, lyže a další vybavení je možno si uschovat. Bazén a posezeníHostům je umožněno využívat vyhřívaný bazén se slanou vodou, zastřešením a protiproudem. Bazén je v provozu od 1. května do 30. září. Možnost grilování, venkovní a vnitřní posezení.

KUBÁTOVNA ubytování v pensionu

​ČTYŘLŮŽKOVÝ POKOJ S DALŠÍMI 5 MÍSTY NA PŮDIČCE1× manželská postel, 2× jednolůžková postel, 5 míst na půdičceplně vybavená kuchyňkavlastní koupelna se sprchovým koutem a toaletouTV, WiFi
DVOULŮŽKOVÝ POKOJ S PŘISTÝLKOU A DALŠÍMI 4 MÍSTY NA PŮDIČCE1× manželská postel, 1× jednolůžková postel, 4 míst na půdičceplně vybavená kuchyňkavlastní koupelna se sprchovým koutem a toaletouTV, WiFi

Rezervovat ubytování v KUBÁTOVNA - Libice nad Doubravou

Nejbližší ubytování v Libici nad Doubravou a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah