JITKOVSKÝ MLÝN - Chotěboř

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Jitkovský mlýn umožňuje celoroční pobyt uprostřed krásné přírody a nadstandardní ubytování je zárukou příjemně stráveného času. Rozlehlý areál mlýna poskytuje dostatek prostoru pro všechny, kteří hledají pohodu, chtějí načerpat energii, užít si klidu na samotě, zrelaxovat v krásném prostředí.

Jitkovský mlýn umožňuje celoroční pobyt uprostřed krásné přírody a nadstandardní ubytování je zárukou příjemně stráveného času. Ubytování nabízíme ve čtyřech apartmánech mezonetové typu o velikosti 3KK s kapacitou zařízení 16 lůžek. Apartmány jsou vybaveny kuchyňskou linkou (s dvojplotýnkovým nebo čtyřplotýnkovým vařičem, mikrovlnou troubou, v jedno apartmánu troubou, ledničkou, myčkou, rychlovarnou konvicí, základním nádobím), samostatnou koupelnou s WC, sprchou nebo vanou, televizí a bezplatným bezdrátovým připojením k internetu prostřednictvím Wi-Fi.

Rybník mohou návštěvníci využít pro sportovní rybolov nebo k projížďkám na loďkách. Návštěvníci mohou svůj čas trávit i aktivně. Je možné zahrát si tenis, volejbal, nohejbal.

Přijeďte k nám strávit báječnou dovolenou nebo i jen pár volných chvilek.

Gastronomie

K dispozici je vybavená kuchyňská linka na každém apartmánu.

Okolí apartmánu a Chotěboř

Bývalý mlýn stojí na samotě u krásného rybníka v podhůří Žďárských vrchů. V nedalekém okolí jsou zříceniny hradů Ronovec a Sokolovec a rybník Velké Dářko. Za návštěvu stojí pamětní síň malíře Jana Zrzavého v Krucemburku, historická města Havlíčkův Brod, Přibyslav či Chotěboř. Rádi Vám dáme tipy na výlety v blízkém i vzdáleném okolí.

Rezervovat ubytování v JITKOVSKÝ MLÝN - Chotěboř

Nejbližší ubytování v Chotěboři a okolí

Ubytování Chotěboř

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah