PENZION ZASTRÁNÍ - Chotěboř

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Chalupa se nachází na Vysočině v klínu Železných hor a Žďárských vrchů v údolí řeky Doubravky.

Chalupa se nachází v severní části kraje Vysočina, v okrese Havlíčkův Brod, 3,5 km od městečka Chotěboř. Kam pohlédnete jsou jen louky, lesy, pastviny a pole. V dálce pak panorama Železných hor. Klidné místo v čisté části Vysočiny, v těsném sousedství CHKO Železné hory a Podoubraví.

Ubytování je umístěno v podkroví selské chalupy. Trámová konstrukce a další stavební prvky převážně ze dřeva působí klidně a dají místu krásně dýchat. V přední části podkroví je ložnice s pěti lůžky, skříní a s dřevěnou postýlkou pro malé škvrně. Okénko místnosti otevírá výhled do krajiny a k poslechu ptáčků a včeliček. Druhá ložnice se nachází v zadní části podkroví, má pět postelí, skříň a koutek se stolečkem pro různé formy tvoření. Místnost je prosvětlena střešními okny svýhledy do korun stromů a za temné jasné noci do nespočetného množství hvězd.

PENZION ZASTRÁNÍ ubytování v pensionu

Ubytování v podkroví, které má 3 místnosti – 2 ložnice po 4 lůžkách + dětská přistýlka, vybavená kuchyně (lednice, sporák na PB s el. troubou, jídelní stůl a židle pro 4 osoby, mikrovlnná trouba, toustovač). Součástí kuchyně je zároveň obývák se sedací soupravou, TV, rádiem a konferenčním stolem. Velká zahrada s bazénem o rozměrech 3,20 m x 1m, ohniště, houpací lavička, pískoviště, zahradní nábytek, veškeré vybavení na grilovaní. Vybavení chalupy: plyn. sporák, teplá voda, elektřina, mikrovlnná trouba, rádio, televize, varná konvice, sprchový kout a veškeré kuchyňské vybavení.

Podkroví má 2 ložnice – 5 a 4 lůžka, dětská postýlka, možnost přistýlky a společný prostor. Obýváček s pohovkou, křesly, stolkem, televizí a rádiem. Kuchyňka a veškerým vybavením (lednice, jídelní stůl + 4 židle, nádobí, varná konvice, plynový sporák s el. troubou, mikrovlná trouba, toustovač). Knihovnička s díly našich i zahraničích autorů, pohádkami pro děti, užít si můžete hry pro děti i pro dospělé. Koupelna se sprchovým koutem a toaletou, fén. Wi-fi připojení v ceně pobytu.

Gastronomie

Stravování hostů je vlastní. Vařit mohou hosté v plně vybavené kuchyňce. Nejbližší restaurační zařízení je vzdálené 4 kilometry.

Okolí pensionu a Chotěboř

Stačí se rozběhnout přes louku, lesíkem, dubynami, smrčinami, mezi kapradinami, po cestě. Je zde mnoho pěšin, kudy se vydat a obdivovat krásy přírody, rádi Vám poradíme a ukážeme směr.

V nedalekém okolí je dostatek tipů na výlety. Záleží na Vás, jak a čím se chcete potěšit, zabavit nebo unavit. Způsob dopravování je na Vás. Pěšky, na kole, běžky. Autem, vlakem, autobusem.

V létě je ideální cykloturistika, pěší turistika, výlety za památkami či koupání. V zimě potom běžky, malá sjezdovka v Chotěboři, zimní stadion - bruslení.

Rezervovat ubytování v PENZION ZASTRÁNÍ - Chotěboř

Nejbližší ubytování v Chotěboři a okolí

Ubytování Chotěboř

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah