CHATA DAGMAR - Pozďatín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Chata Dagmar nabízí komfortní ubytování v blízkosti přírody. Okolí je ideální pro pěší turistiku či rybaření. Zahrada s bohatou zelení je místem skutečného klidu. Přijďte se o tom přesvědčit s Vaší rodinou či přáteli.

Celoročně Vás ubytujeme s celkovou kapacitou 8 lůžek. Společné chvíle strávíte na přízemní v kuchyni s krbem nebo v obýváku. Moderní a vkusně zařízená kuchyně nabízí prostor pro přípravu chutných jídel. Ve vybavení nechybí keramická varná deska, elektrická trouba, myčka nádobí, chladnička s mrazákem, mikrovlnná trouba či kávovar nebo toustovač. Samozřejmostí je prostorné jídelní sezení. Útulnou atmosféru dotváří zmiňovaný krb. V obývacím prostoru najdete pohodlný gauč a televizor. Zároveň z této místnosti vede vstup na terasu. V chatě se připojíte k WiFi. V případě potřeby si můžete odložit kola v úschovně. V zahradě naleznete venkovní posezení, zahradní houpačku či gril nebo ohniště, které využijete zejména v letních měsících.

CHATA DAGMAR ubytování v chatě

​Klidný spánek si dopřejete na patře ve 2 ložnicích. V jedné z nich najdete manželskou postel, ve druhé manželskou postel a samostatná lůžka. Další dva hosté se vyspí na přistýlce ve zmiňovaném obývacím prostoru. Pro nejmenší hosty rádi připravíme dětskou postýlku. K dispozici jsou Vám 2 koupelny. Obě jsou spojeny s toaletou. V jedné z nich se nachází sprcha, ve druhé vana. Samozřejmostí je sušák na prádlo a připravené ručníky.

Rezervovat ubytování v CHATA DAGMAR - Pozďatín

Nejbližší ubytování Pozďatín a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah