HOTEL MONACO - Náměšť nad Oslavou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Monaco v Náměšti nad Oslavou je příjemný hotel střední kategorie s komfortním vybavením hotelových pokojů a kvalitním zázemím.

Ubytování v Náměšti nad Oslavou v hotelu Monaco je dobře přístupné z dálnice D1 - 30 minut jízdy od Brna a 15 minut od Třebíče.

Monaco hotel, ubytování Náměšť nad Oslavou nabízí tyto služby: Otevřené a osvětlené parkoviště, terasa, připojení k internetu, vstup domácích zvířat povolen. Sál s kapacitou 80 míst vhodný pro různé příležitosti jako semináře, konference, firemní schůzky atd.

HOTEL MONACO ubytování v hotelu

K dispozici je 8 dvoulůžkových, 1 třílůžkový, 3 čtyřlůžkové pokoje, 1 pětilůžkový pokoj a apartmán. Pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchou nebo vanou, WC, SAT TV s připojením k internetu, některé pokoje mají balkón.

Gastronomie

Stravování je zajištěno v restauraci s kapacitou 80 míst, k dispozici také krytá letní terasa se 40 místy.

Noční bar s diskotékou. Restaurace nabízí produkty firmy pizza TOM a pochutiny k pivu a vínu.

Okolí hotelu a Náměšť nad Oslavou

Krásný renesanční zámek - prohlídky denně mimo pondělí, možnost procházky v zámecké oboře. Folkové prázdniny v červenci - nabízí mnoho hudby i výstavy.

Koupání, rybolov - rybník Rathan, přehradní nádrž Vícenický Žleb, vodní dílo Dalešice - oblíbené místo rekreace. Nejznámější je Hartvíkovická pláž, půl kilometru od obce Hartvíkovice, s travnatým, částečně zalesněným břehem. Podél levého břehu vede turistická stezka s výhledem na horní Dalešickou a dolní vyrovnávací nádrž Mohelno.

Rezervovat ubytování v HOTEL MONACO - Náměšť nad Oslavou

Nejbližší ubytování v Náměšti nad Oslavou a okolí

Ubytování Náměšť nad Oslavou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah