CHALOUPKA U BÍLÉHO POTOKA - Kuklík

Více o chalupě

Popis ubytování

​Chaloupka se nachází v těsné blízkosti naší ekofarmy na Kuklíku v části zvané Chobot. Chaloupka je na klidném místě u lesa a u protékajícího Bílého potoka.
Z oken uvidíte na naše ovečky, koně, kozy. Ideální dovolená pro rodinu s dětmi, seniory, milovníky přírody a zvířat. Okolní les je rájem pro sběr hub a borůvek. Pro děti je možnost se zapojit do dění na statku (péče o koně, pejsky, kočky, kozy, morčátka, králíčky). Děti i dospělé je možné povozit na našich koních nebo třeba v traktoru. Okolní krajina v létě vybízí k nádherným výletům po okolí jak pěší turistikou tak i na kole. V zimě můžete na běžkách přímo u chaloupky nastoupit do bílé stopy, v blízkém okolí je také několik lyžařských vleků a sjezdovek.
Vybavení chalupyV obývacím pokoji můžete příjemně posedět u krbových kamen, TV, společenských her, k dispozici je připojení k internetu přes wifi. Venku na rozlehlém travnatém pozemku nabízíme posezení, ohniště, houpací síť, pískoviště, trampolína.

CHALOUPKA U BÍLÉHO POTOKA ubytování v chalupě

​Chalupa k pronajmutí poskytuje ubytování pro až 6 osob ve 2 ložnicích.
V přízemí je plně zařízená malá kuchyňka, obývací pokoj s jídelním stolem, dětský koutek, WC, koupelna. V podkroví jsou dvě ložnice s dětskou postýlkou. V obývacím pokoji možnost cestovní postýlky k dispozici. Samostatné WC. Koupelna se sprchovým koutem. Nočník a vanička pro miminka
Chaloupku vytápíme elektrickými přímotopy a krbovými kamny na dřevo (dřevo k dispozici).

Okolí chalupy a Kuklík

Poskytujeme Zážitkovou kartu Koruna Vysočiny, díky které získáte slevu u vybraných partnerů. Sport: Vysočina Aréna Nové Město na Moravě - upravená běžkařská trať, cyklotrasy pro horská kola. V těsné blízkosti chaloupky vedou upravované běžkařské tratě. Turistika a výlety: Dráteníčky, Devět skal, Malinská skála, Pasecká skála, rozhledna Karasín, zámek Žďár nad Sázavou - Zelená hora (UNESCO), hrad Perštejn. Wellness penzion Marta.

Rezervovat ubytování v CHALOUPKA U BÍLÉHO POTOKA - Kuklík

Nejbližší ubytování v Kuklíku a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah