WELLNESS HOTEL KUKLÍK

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Relax v rodinném penzionu uprostřed čisté přírody!

Hledáte to pravé místo k odpočinku od stresu, kde budete moci jen tak lenošit a nechat se hýčkat? Nebo dáváte přednost aktivní dovolené plné výletů a k odpočinku Vám stačí pohodlné ubytování v prostředí přímo stvořeném pro výlety? Ať tak či tak, jste u nás správně!

Jsme luxusní penzion s ubytovací kapacitou až 45 lůžek. K dispozici máme například prezidentské apartmá nebo dvoulůžkové pokoje s terasou. Náš penzion je situovaný v srdci vysočiny a nabízí mnoho možností, jak trávit volný čas. Pro odpočinek a relaxaci můžete využít naše nádherné wellness.

Nabízíme Vám ubytování v srdci Českomoravské vysočiny, v centrální části chráněné krajinné oblasti Žďárských vrchů. Kuklík, kde se náš hotel nachází, je obec v okrese Žďár nad Sázavou v kraji Vysočina. Leží 8 km severně od Nového města na Moravě v nadmořské výšce 650 metrů nad mořem. Vesnička je zasazena zcela přirozeně do překrásné krajiny na vrchovině a evokuje vzpomínky na časy dávné i nedávné. Nabízíme Vám komfortní ubytování v 11 pokojích s kapacitou 30 lůžek. V našem hotelu se nachází také krásné wellness centrum, které nabízí relaxaci ve vířivce, finské nebo parní sauně, využít můžete také skvělou suchou masážní vanu nebo různé zábaly. V letním období Vám je pak k dispozici slunečná terasa s lehátky. Navštívit nezapomeňte ani naši restauraci. Ochutnat můžete nejen tradiční speciality, ale i šťavnaté steaky a výborné deserty. V letním období tak můžete posedět na slunné terase, která Vám nabízí překrásný výhled na celé údolí. Náš penzion je ideální místo pro konání Vaší svatby nebo oslavy.

WELLNESS HOTEL KUKLÍK ubytování v pensionu

Náš hotel nabízí 12 dvoulůžkových, 1 třílůžkový, 2 čtyřlůžkové pokoje a 2 apartmány a jeden prezidentský apartmán. Všechny pokoje jsou komfortně zařízené s předsíňkou a ložnicí s manželskou postelí. K základnímu vybavené patří LCD televize, skříň a věšáková stěna, posezení, koupelna se sprchou a WC.

Apartmány jsou potom vybaveny ložnicí s manželskou postelí a obývacím pokojem, kde se nachází rozkládací pohovka. K dispozici je vybavená kuchyňka s jídelním koutem.

Recepce

Recepce je otevřena každý den od 8:00 do 20:00.

Změna času je vyhrazena.

Gastronomie

V hotelu se nachází restaurace a také salonek pro firemní a soukromé akce, školení, teambuilding, svatby.

Restaurace je otevřená v období prázdnin Po-Čt 11-20 hod, Pá, So 11-22 hod, Ne 11-20 hod

Okolí pensionu a Kuklík

Kuklík je obec v okrese Žďár nad Sázavou v kraji Vysočina. Leží 8 km severně od Nového Města na Moravě v nadmořské výšce 650 metrů nad mořem. Vesnička je zasazena zcela přirozeně do překrásné krajiny na vrchovině a evokuje vzpomínky na časy dávné i nedávné. Počet stále žijících obyvatel nedosahuje čísla 200. I přes svoji zdánlivou malou rozlohu se obec se dělí na několik místních částí: Dědina, Kopec, Bořina, Balkán, Chobot, Chobotský Dvůr, V Koutě a U Křížku.

Rezervovat ubytování v WELLNESS HOTEL KUKLÍK

Nejbližší ubytování v Kuklíku a okolí

Ubytování Kuklík

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah