APARTMÁN STUDNICE - Nové Město na Moravě

Více o apartmánu

Popis ubytování

​Prostorný nový podkrovní apartmán Studnice je součástí apartmánového rekreačního domu, který vznikl rekonstrukcí původní turistické chaty. Apartmán je umístěn v nejvyšším patře domu a disponuje dvěma ložnicemi, velkou kuchyňskou linkou a koupelnou.
Povlečení i ručníky jsou k dispozici a v ceně včetně úklidu apartmánu. Majitelé i nájemníci apartmánů mají ke společnému užívání k dispozici saunu, společenskou místnost (vinárnu) a místnost určenou ke skladování kol a lyží. K apartmánům náleží i oplocená zahrada s možností her či opékání špekáčků.
K dispozici jsou dvě ložnice: v každé ložnici je manželská postel a rozkládací sedačka, na které se pohodlně vyspí 1 dospělý či 2 děti, s menším komfortem i 2 dospělí. V apartmánu se může ubytovat maximálně 8 osob, ideálně 2 rodiny s dětmi. 
Apartmán disponuje jednou toaletou a prostorným sprchovým koutem. 
Vytápění elektrická tělesa a bojler

APARTMÁN STUDNICE ubytování v apartmánu

V ložnicích jsou chytré televize a v celém apartmánu WiFi.
Pro potřebu 2 rodin jsou v kuchyni i dvě malé lednice s výparníkem a menší spižírny. Pro odkládání oblečení a ostatních věcí jsou v chodbě zabudovány vestavné prostorné skříně. Kuchyňská linka disponuje myčkou, indukční deskou, horkovzdušnou troubou, varnou konvicí, mikrovlnkou, kávovarem Nespresso a veškerým nádobím a náčiním. V domě je sauna, společenská místnost a místo pro uložení kol a lyží.

Okolí apartmánu a Nové Město na Moravě

​Obec Studnice se nachází 7 km od Nového Města na Moravě, v okrese Žďár nad Sázavou. Okolí je ideální pro turistiku, cykloturistiku, rybolov i vodní sporty. V zimě protínají okolí běžkařské trasy. Lyžařský vlek najdete v Novém Městě na Moravě.
CHKO Žďárské vrchy se dá považovat za jednu z posledních nedotčených přírodních lokalit u nás. Tato zalesněná oblast, typická svými rulovými skalními útvary, je také pramennou oblastí několika českých a moravských řek a rybničních soustav. Kromě nesčetného množství přírodních památek a rezervací však okolí nabízí i mnoho historických staveb, kulturního vyžití a sportovních aktivit.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN STUDNICE - Nové Město na Moravě

Nejbližší ubytování v Novém Městě na Moravě a okolí

Ubytování Nové Město na Moravě

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah