GARDEN RESTAURANT & PENSION - Pardubice

Více o pensionu

Popis ubytování

GARDEN Restaurant & Pension má jedinečné zázemí s vlastním parkováním a ubytováním. Po celý rok se můžete těšit z naší zahrady. V zimě z vnitřní hydroponické a v létě venkovní plné klidných zákoutí a rozkvetlých květin. V GARDEN Pensionu je pro Vás připraveno 5 nově zrekonstruovaných a designových pokojů. 1 jednolůžkový, 3 dvoulůžkové a 1 dvoulůžkový s možností přistýlky. Všechny jsou vybaveny TV, Wifi a samostatnou koupelnou vybavenou sprchou nebo vanou. Pro hosty je k dispozici parkování přímo u pensionu zdarma.

GARDEN RESTAURANT & PENSION ubytování v pensionu

V GARDEN Pensionu je pro Vás připraveno 5 nově zrekonstruovaných a designových pokojů. 1 jednolůžkový, 3 dvoulůžkové a 1 dvoulůžkový s možností přistýlky. Všechny jsou vybaveny TV, Wifi a samostatnou koupelnou vybavenou sprchou nebo vanou. Pro hosty je k dispozici parkování přímo u pensionu zdarma.

Gastronomie

Najdete u nás jedinečný gastronomický zážitek v závislosti na ročních období, připravujeme pro Vás menu dle sezonní nabídky. Vychutnejte si u nás poklady inspirované středomořskou kuchyní, produkty tuzemských farmářů, domácí těstoviny a námi stařené maso. Garden restaurant je místo, které Vás pohltí svým jedinečným designem s prvky přírody a zcela Vás vtáhne svým osobitým a profesionálním přístupem. Naleznete nás v těsné blízkosti centra Pardubic, pár kroků od parku Tyršovy sady. Sídlíme vedle nově zrekonstruovaného fotbalového stadionu a nedaleko zimního stadionu.

Rezervovat ubytování v GARDEN RESTAURANT & PENSION - Pardubice

Nejbližší ubytování v Pardubicích a okolí

Ubytování Pardubice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah