REZIDENCE MANDRAGORA - Pardubice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Designové ubytování v soukromíl s mnoha stylovými prvky, zasazené do rohového domu z roku 1896. Ve všech pokojích jsou použity designové prvky světoznámých společností, které dodávají jednotlivým místnostem luxus, styl a eleganci. Pokoje se nachází v podkroví v druhém patře domu. Nabízíme 4 druhy ubytování - 1× apartmán, 1× malý pokoj, 2× studio. Každý prostor je zcela jinak stylově a dispozičně navržen. Doporučujeme prohlédnout fotky jednotlivých možností ubytování. Pro pohodlí hostů doporučujeme českou restauraci s denním i víkendovým menu přímo naproti.

Designový hotel s mnoha stylovými prvky, zasazený do rohového domu z roku 1896. Kompletní rekonstrukce dokončená 2014. Zdi vstupního atria jsou vymalovány original antickou zeminou - štukem. Doplňky příjemně sladěny v několika starožitných posezeních. Ve všech apartmánech jsou použity designové prvky světoznámých společností, které dodávají jednotlivým místnostem luxus, styl a eleganci. Klimatizace jsou pouze na studiích a apartmánech. Pokoj 4B není klimatizován.
Ve všech apartmánech a pokojích jsou použity výrobky světoznámých společností. Zaručují nejenom kvalitní zpracování, ale také příjemný designový vzhled. Postele jsou z masivních kusů dřeva, velice pevné, většinou s nebesy. Dvojlůžka nelze dělit na jednolůžka. Apartmány mají plnohodnotnou kuchyň vč. všech spotřebičů a nádobí. Na návrh a zpracování koupelen byl kladen velký důraz, každá koupelna má originální dispozici, jiný interiérový styl, různý dekor, odstín...
Na pokojích: luxusní ložní souprava z damašku, vysoce kvalitní prošívané péřové deky a polštáře z prachového husího peří z Čech, ručníky bílé ze 100% bavlny s vyšitým logem, káva a čaj na pokoji, značkové toaletní potřeby EverGreen vč. pantoflí + malý dárek
Na snídani si lze zajít do potravin s pekárnou a kávovarem přímo v budově, nebo naproti přes ulici do pekárny, kde je možnost posezení. Dále je v okolí do 400m mnoho možností - Cross café, Mc Donalds, Star Bucks aj.
Přijímáme pouze platbu v hotovosti - Kč, Euro. Nejbližší bankomat je vzdálen - 320m.
Možnost parkování:
1) Veřejné parkoviště vzdálené cca 350 m. Po - Pá - 8:00 - 18:00, 20, -Kč/hod; 100, -Kč/celý den; So, Ne, svátky - neplatí se
2) Parkování před Rezidencí Mandragora a na okolních ulicích Po - Pá - 6:00 - 22:00, 40, -Kč/hod; So - 7:00 - 12:00, 40, -Kč/hod; Ne, svátky - neplatí se

REZIDENCE MANDRAGORA ubytování v hotelu

Prezidentský Apartmán č. 4 A - 47 m2, byt 2+kk, počet lůžek a přistýlek 2+1
Popis: Luxusní apartmán pro požitek z prostoru. Lze také připojit ještě jednu ložnici = Pokoj 4B. Obývací část má plně vybavený kuchyňský kout, jídelní stůl pro čtyři a rozkládací pohovku s konferenčním stolkem a skříňkou se Smart TV. Dále vlastní luxusně vybavenou koupelnu s WC. Ve středu koupelny se nachází mramorové umyvadlo do kterého padá voda z & . 34; nebes& . 34; . Hüppe skleněná sprchová zástěna je pro atmosféru popískovaná rákosím, za kterým se pohodlně osvěžíte Kludi Thermo shower systémem. Voda vtéká do elegantního stěnového prvku zn. Geberit. Oddělená ložnice s postelí 160×200 cm v masivní konstrukci trámů s lehkým nebeským závěsem. Šatní skříň s botníkem a věšáky se nachází v předsíni. Byt je klimatizován.
Pokoj s vanou přímo před postelí 4B - 16 m2, počet lůžek a přistýlek 2+0
Popis: Nejmenší pokoj s vestavěnou vanou Santech v podlaze přímo před postelí o rozměru 150×200 cm. Vanu zkrášluje vestavná chromoterapie - léčba barevným světlem. Jako dokreslení dojmu je k dispozici mořská sůl do koupele. Líbezným odděleným koutem je i pohled z & . 34; pozice králů& . 34; na designové umyvadlo Duravit s TOPbaterií Hansgrohe Puravida.
Studio typu Deluxe č. 5 - 23 m2, byt 1+kk, počet lůžek a přistýlek 2+0
Popis: Tento náš nejmenší klimatizovaný apartmán Vás překvapí na kolika metrech lze velice příjemně a nadstandartně bydlet. Z předsíně vstoupíte do plnohodnotného kuchyňského koutu s barem a dvěmi barovými židlemi. Obývací část je vybavená manželskou postelí s pohledem na TV. Koupelna je také obložená obklady značky Aparici do přírodního stylu volně položeného umyvadla na vydlážděné desce. Armatura Kludi k umyvadlu vyvěrá přímo ze stěny. V oddělené části se dále nachází prostorný plně uzavřený sprchový kout Hüppe s horní a ruční sprchou Kludi. Rocu vaničku doplňuje prostiskluz v designu planety Země. Závěsné WC se SoftClose prkénkem je přímo před skly sprchového koutu.
Studio typu Deluxe č. 6 - 30 m2, byt 1+kk, počet lůžek a přistýlek 2+1
Popis: Tento klimatizovaný apartmán je dispozičně netradičně řešený, přesto v kombinaci bílá/masiv a betonové stěrky velice útulný. Kuchyň s ostrůvkem je zakomponovaná do 120 let staré podkrovní vazby. Na vytvořeném podiu doplňuje kuchyň vestavná vysoká skříň s troubou a lednicí. V odlehlé relaxační části se rozkládá & . 34; letiště& . 34; s čajovým posezením. Koupelně disponuje Laufen umyvadlo s minimalistickými bateriemi Kludi. Hüppe sprchový kout je prostorný s možností posezení a plně uzavřen. Přes prosklené dveře vidíme předsíň se šatní skříní a botníkem.

Recepce

Pá - Ne - 8:00 - 24:00 Otevírací doba recepce je pouze informativní. Jsme přítomni dle dohody o oznámení čase příjezdu.

Gastronomie

Potraviny s čerstvým pečivem a kávovarem přímo v budově - Potraviny Žabka. Naprotipekárna Smékal s posezením. V okolí Cross café, McDonald´s, Star Bucks atd. Přímo naproti Rezidenci Mandragora je restaurace Plzeňka, která podává denní menu od pondělí do neděle.

Okolí hotelu a Pardubice

Centrum historického centra Pardubic, v okolí mnoho památek a obchodních center.

Rezervovat ubytování v REZIDENCE MANDRAGORA - Pardubice

Nejbližší ubytování v Pardubicích a okolí

Ubytování Pardubice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah