ZELENÁ ŽÁBA - Barchov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Restaurace  a Penzion Zelená Žába  nabízí  ubytování  a gastronomické služby v centru města  Pardubice, nedaleko Třídy Míru.

Penzion Zelená Žába - je nové, moderně vybavené ubytovací zařízení  v Pardubicích  nedaleko od Třídy míru, které Vám poskytne  vysoký luxus ubytování  s nadstandardními službami.   Internetové přípojky  na každém pokoji,   satelitní TV, kuchyňka a další vymoženosti moderní techniky.   Hlídané parkoviště  se nachází asi 50 m od objekt

ZELENÁ ŽÁBA ubytování v pensionu

Nnabízíme ubytování ve dvou pokojích a pěti apartmánech. Každý pokoj je vybaven klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou a televizí se satelitem.

Apartmány mají vlastní kuchyň a dva největší z nich oddělené ložnice

Recepce

Pondělí   8.00 - 22.00

Úterý     8.00 - 22.00

Středa   8.00 - 22.00

Čtvrtek   8.00 - 22.00

Pátek     8.00 - 22.00

Sobota   8.00 - 22.00

Neděle   8.00 - 22.00

Gastronomie

Od  otevření  v květnu 2002  si restaurace získala mnoho spokojených zákazníků a to především díky  vysoké kvalitě gastronomie  garantované profesionálním týmem kuchařů a obsluhujícího personálu.

Moderně vybavená kuchyně restaurace vám v kombinaci s profesionálním týmem kuchařů garantuje vysokou kvalitu podávaných jídel. Navštivte  restauraci Zelená Žába v centru Pardubic  a ochutnejte naše skvělé denní menu.  

Originální interiér restaurace byl předním týmem architektů a designerů laděn do moderního sportovního stylu, součástí se pak stal také sport bar.     Z každého místa restaurace  i baru máte možnost sledovat  online TV přenosy sportovních programů.

Rezervovat ubytování v ZELENÁ ŽÁBA - Barchov

Nejbližší ubytování v Barchově a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah