APARTMÁNY U ČERTŮ - Dolní Moravice

Více o apartmánu

Popis ubytování

Vítejte v srdci Jeseníků, místě zaslíbeném pro radovánky zimní i letní. Zde rozhodně naleznete spoustu zážitků, ale také možnost kvalitně si odpočinout.

​Nabízíme opravdu velké a pohodlné apartámy až pro 8 osob (6 postelí + rozkládací sedačka) s nadstandardním vybavením a velmi praktickým zařízením. Kromě 104m2 vnitřní plochy můžete využít také venkovní travnaté zahrady dostupné z hlavní obytné místnosti. Naše ubytování je vhodné nejen pro početnější rodiny, ale také skupinky přátel, kolegů a všech, kteří preferují klidné a čisté prostředí.

APARTMÁNY U ČERTŮ ubytování v apartmánu

​Ubytování & . 34; u Čertů& . 34; je samostatně stojicí novostavba se dvěma stejně velkými, na sobě zcela nezávislými apartmány s oddělenými vchody. Každý apartmán má pohodlných 104 m2 a rozkládá se v přízemí (vstup na zahradu) a podkroví. V přízemí naleznete: chodbu, velkou obytnou místnost (rozkrádací gauč) s kuchyní a samostané WC. V podkroví je pokoj větší (1× manželská postel, 2× postel), pokoj menší (2× postel) a koupelna s WC. Věříme, že oceníte nadstandardní vybavení, jako je podlahové vytápění s vlastní regulací, kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, robustní dřevěné prvky, elektrický krb, rychlý internet, LCD TV...
Před domem je místo na zaparkování, za apartámem můžete využít 200 m2 zahrady (trávník). Ta je přístupná balkonovými dveřmi z hlavní místnosti. Na zahradě lze také využít zahradního domku, venkovního grilu, stojanu na kola nebo ohniště s posezením.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY U ČERTŮ - Dolní Moravice

Nejbližší ubytování v Dolních Moravicích a okolí

Ubytování Dolní Moravice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah