PENZION WHITEZRALOK - Dolní Moravice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion BÍLÝ ŽRALOK, skládající se ze čtyř apartmánů různých velikostí, se nachází v blízkosti obce Dolní Moravice v malebném prostředí Jeseníků v areálu Avalanche.

Penzion BÍLÝ ŽRALOK, skládající se ze čtyř apartmánů různých velikostí, se nachází v blízkosti obce Dolní Moravice v malebném prostředí Jeseníků u Skiareálu Avalanche.

V blízkém okolí penzionu je mnoho možností turistického a sportovního vyžití nejen v létě ale i v zimě: lyžování, běžecké trasy, cykloturistika, pěší turistika, geocaching a jiné.

PENZION WHITEZRALOK ubytování v pensionu

Penzion nabízí 4 vybavené apartmány různých velikostí.

Apartmán 109 Jednopokojový apartmán o výměře 46m2 s kapacitou 4 osob je vybaven postelí pro 2 osoby, rozkládací pohovkou a rozkládacím křeslem. Součástí apartmánu je také jídelní stůl s židlemi, TV a kuchyňským koutem vybaveným jedno plotýnkovým indukčním vařičem, rychlovarnou konvicí, lednicí, elektrickou a mikrovlnou troubou. Samozřejmostí je vlastní sociální zařízení s masážní vanou.

Apartmán 110 Jednopokojový apartmán o výměře 22m2 je vybavený manželskou postelí, TV a kuchyňským koutem, který je vybaven mikrovlnou troubou, jedno plotýnkovým indukčním vařičem a rychlovarnou konvicí. Součástí apartmánu je vlastní sociální zařízení s masážní sprchou.

Apartmán 111 Třípokojový apartmán o výměře 65m2 s kapacitou 5 osob je složen s dvou samostatných pokojů a podkroví. Jeden pokoj slouží jako společenská místnost, která je vybavena TV, kuchyňským koutem vybaveným jednoplotýnkovým indukčním vařičem, rychlovarnou konvicí, lednicí a mikrovlnou troubou. Druhý sousedící pokoj je vybaven postelí po 2 osoby s přímou možností vstupu do sociálního zařízení, které je vybaveno rohovou masážní vanou. Do sociálního zařízení lze také vstoupit s chodby. Dřevěným schodištěm ze společenské místnosti se dostanete do podkoroví, které je vybaveno postelí pro 2 osoby, samostatnou postelí a matrací která slouží jako přistýlka.

Apartmán 112 Dvoupokojový apartmán o výměře 32m2 s kapacitou 4 osob se skládá s pokoje vybaveným TV, kuchyňským koutem vybaveným jedno plotýnkovým indukčním vařičem, rychlovarnou konvicí, lednicí, mikrovlnou troubou a také rozkládací pohovkou s možností přespání dvou osob. S tohoto pokoje se dřevěným schodištěm dostanete do podkoroví, které je vybaveno třemi samostatnými postelemi. Samozřejmostí je vlastní sociální zařízení s masážní vanou.

Spodní patro Pomocí uzamykatelných dveří mezi apartmány 109 a 110 vznikne ubytovací prostor pro 7 osob s dvěma sociálními zařízeními. Při této objednávce je poskytnuta sleva.

Možnost pronájmu celého penzionu o kapacitě 18 osob. Při této objednávce je poskytnuta sleva.

Rezervovat ubytování v PENZION WHITEZRALOK - Dolní Moravice

Nejbližší ubytování v Dolních Moravicích a okolí

Ubytování Dolní Moravice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah